Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bántja magát a barátnőm aktus alatt?
Fél éve vagyok együtt a barátnőmmel, nagyon aranyos, kedves lány és minden rendben van úgy tűnik a kapcsolatunkban, csak a szex egy kicsit fura... Két hónapja élünk szexuális életet, és elég különös dolgokat csinál az aktus alatt. Pl, látom, hogy fáj neki ( velem vesztette el ), de erősebben akarja, arra sarkall, hogy jobban csináljam, pedig fáj neki látom rajta... a kezét harapdálja, múltkor például már az egész csuklója vérzett mikor észrevettem...aztán van, hogy karmolgatja magát, meg a körmeit a hasába marja, és alig tudom leállítani.
Nem igazán tartom ezeket normális dolognak, de ezeket csak szex alatt csinálja, amikor vége az aktusnak máris más... és hiába kérdezem, hogy mi volt ez nem mond semmit, nem akar róla beszélni látom rajta.
Azon is gondolkoztam már, hogy ő ezt élvezi, ha fáj neki? Mazochista?
Szerintetek mit csináljak, hogy leszokjon ezekről a dolgairól, mert szerintem nem buli?!
25/F
18/L
Ha kiderül, hogy erre vágyik, akkor is lehet neki úgy fájdalmat okozni, hogy a testében abszolút semmi kár se keletkezzen. Akarom mondani, ez nem biztos, hogy probléma, amit meg kell szüntetni. Szerintem itt az a nagy harci helyzet van, hogy úgy jön le számára a faggatózásod, hogy látja azt, hogy erre te problémaként tekintesz, ezért szégyelli előtted. Jelezd felé, hogy nyitott vagy, hogy megbízhat benned, hogy nem akarod őt megváltoztatni emiatt és a legfontosabb, hogy kíváncsiságot sugallj felé, ne számonkérést.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!