Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért bántja magát a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bántja magát a barátnőm aktus alatt?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyok együtt a barátnőmmel, nagyon aranyos, kedves lány és minden rendben van úgy tűnik a kapcsolatunkban, csak a szex egy kicsit fura... Két hónapja élünk szexuális életet, és elég különös dolgokat csinál az aktus alatt. Pl, látom, hogy fáj neki ( velem vesztette el ), de erősebben akarja, arra sarkall, hogy jobban csináljam, pedig fáj neki látom rajta... a kezét harapdálja, múltkor például már az egész csuklója vérzett mikor észrevettem...aztán van, hogy karmolgatja magát, meg a körmeit a hasába marja, és alig tudom leállítani.

Nem igazán tartom ezeket normális dolognak, de ezeket csak szex alatt csinálja, amikor vége az aktusnak máris más... és hiába kérdezem, hogy mi volt ez nem mond semmit, nem akar róla beszélni látom rajta.

Azon is gondolkoztam már, hogy ő ezt élvezi, ha fáj neki? Mazochista?

Szerintetek mit csináljak, hogy leszokjon ezekről a dolgairól, mert szerintem nem buli?!

25/F

18/L

2017. ápr. 1. 18:26
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Ezért kéne valami alapismeretekkel rendelkezni, mielőtt szexuális életet kezd élni az ember... Mert dugni mindenki azt hiszi, hú de tud, meg jár neki. De mindenhez előbb meg kéne tanulni érteni.
2017. ápr. 1. 18:33
 2/3 anonim ***** válasza:
62%
Huh ez elég durva azért. Igazából leírom ami nekem erről eszembejutott, de nem biztos, hogy vele is ez a helyzet. Én olyan 3,5 évig elég súlyos depresszióban szenvedtem, ekkoriban volt néhány öngyilkossági kísérletem is, illetve ilyesmi mazoista megmozdulásaim mint amit írtál. Elég durván vagdostam a kezem akkoriban, ez már teljesenabbamaradt természetesen, de amikor stresszes vagyok akkor sokszor azonkapom magam, hogy kaparom a karom, nyakam. Nem lehet, hogy ez nála is egyfajta stresszlevezetés?
2017. ápr. 1. 19:59
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha kiderül, hogy erre vágyik, akkor is lehet neki úgy fájdalmat okozni, hogy a testében abszolút semmi kár se keletkezzen. Akarom mondani, ez nem biztos, hogy probléma, amit meg kell szüntetni. Szerintem itt az a nagy harci helyzet van, hogy úgy jön le számára a faggatózásod, hogy látja azt, hogy erre te problémaként tekintesz, ezért szégyelli előtted. Jelezd felé, hogy nyitott vagy, hogy megbízhat benned, hogy nem akarod őt megváltoztatni emiatt és a legfontosabb, hogy kíváncsiságot sugallj felé, ne számonkérést.

23/F

2017. ápr. 1. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!