Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan pasi, aki nem igényli az orált kapni?
Figyelt kérdés
20n2017. márc. 25. 01:31
1/18 anonim válasza:
Hát akad olyan is aki a citromos sört issza, szóval biztos.
2/18 anonim válasza:
Pl én.. jobban szeretek a lényegre térni.
3/18 anonim válasza:
En nem igénylem különösképpen. En szívesen csinálom neki előtte, meg amugy us.
De ha kivannam, de nemet mondd, akkor vagy olyan kapcsolatba legyünk, vagy más módon tegyen a kedvemre
4/18 anonim válasza:
van olyan de sajnos nagyon keves..
5/18 anonim válasza:
Én nem ragaszkodom hozzá.
Viszont ha én nem kapok, akkor tőlem se várja el.
6/18 anonim válasza:
És akkor, hogy néz ki a szex, folyton csak dugás?
7/18 anonim válasza:
Nem várom el kötelezően,van ami jobban izgat.:)
8/18 A kérdező kommentje:
A lényeg annyi, hogy szivesen ingerlem a nyelvemmel a f@rkát meg adok rá puszit és kézzel is szeretem. (Viszont nem kapom be ,kicsit sem!)
2017. márc. 25. 08:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!