Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőket kérdeznék inkább milyen a golyós pénisz szex közben? Tényleg tuti vagy csak mondják?
Figyelt kérdés
Nő kérdező vagyok.2017. márc. 28. 00:53
1/9 anonim válasza:
Mi az a golyós pénisz? Egy fąsz herékkel?
2/9 anonim válasza:
Az nem árt ha van heréje. Anélkül ugyanis meddő. De ha nem lenne heréje akkor ha gyereket nem akarok tőle nem kell gumit húzatni legalább . Amúgy én sem tudom mire gondoltál kérdező.
3/9 anonim válasza:
azmiaz, Amikor bele van építve valami golyó?
nem jobb, mint aki szeret,golyó nélkül.
4/9 anonim válasza:
Nem arra értette a kérdező mikor a heréket is beledugja a punciba a férfi? Mert olyat már láttam.
29N
5/9 anonim válasza:
Szerintem arra gondolt a kérdező,mikor a pénisztest bőre alá golyókat ültetnek be. Soha nem láttam még élőben olyat és nem is tetszene. Szerintem undorító,természetellenes. Szerintem nem túl sok plusszt adhat,bár ezt nem tudhatom.
De azt nem tudom elképzelni,hogy milyen lehet lankadt állapotban? Hogyhogy nem zavarja a viselőjét?
6/9 anonim válasza:
Egyszer volt dolgom ilyen férfival,akinek golyók voltak a pénisz bőre alá rakva,nekem pl semmi pluszt nem adott,hogy ott voltak.Látványra viszont nem tetszett.
7/9 anonim válasza:
Genital beading, előttem leírták már, hogy golyókat tesznek a bőr alá, a péniszre.
Én csak képeken láttam. Szívós gyomrom van, de ezeket nézegetni nem esett neki valami jól. Nagyon nem!
8/9 anonim válasza:
Az ilyen golyós f***t szopni se lehet élvezet.
9/9 pfl válasza:
általában a sitten teszik beléjük, ez a szabadulóajándék az asszonynak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!