Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért bántja az a legtöbb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bántja az a legtöbb férfit hogy a 20-as éveim végén nem csak 1-2 pasival szexeltem hanem mondjuk jóval többel?

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor csúnyán néznek rám vagy ribizlinek tartanak amiatt h sok pasival szexeltem. Pedig nem tartom magam emiatt rossznak, de annyira ferde szemmel néznek rám a férfiak ha közlöm h mennyivel voltam kb mintha pestises lennék. De nem értem mi a baj azzal ha valaki szereti a szexet? Nekem sajnos nem volt részem több éves párkapcsolatokban. De akkor inkább ne szexeljek évekig csak h megfeleljekna férfiaknak?
2019. jan. 3. 22:02
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Engem nem bánt
2019. jan. 3. 22:04
 2/25 Drazicc ***** válasza:
36%
Gondold végig, hogy mi az ami hiányzik belőled, és dolgozz meg érte, hogy értékes pasit találj aki komolyan fog gondolkodni veled kapcsolatban, és akkor nem kell majd mindenkivel lefeküdj, hogy egy kis figyelmet kapj.
2019. jan. 3. 22:05
 3/25 A kérdező kommentje:
Nem azért feküdtem le velük, mert figyelemre vágyok hanem szimplán nem szeretnék a szexről lemondani csak azért mert nincsen több éves párkapcsolatom. Azért nem hetente váltogatom a pasikat.
2019. jan. 3. 22:12
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Én pasiként mondom, hogy nincs ezzel baj.

Amikor egy pasi fektet meg sok csajt az király, ha egy nő volt sok pasival, az meg szajha? Hagyjuk már ezt az álszent dumát, mert lehányok valakit.

Ettől nem leszel rossz ember,csak nem találtad meg a hozzád valót, de emiatt nem kell lemondani a szexről.

Én csak azt nem értem, aki válogatás nélkül fekszik le minde kivel. Na az tényleg ribi.

Ha 10 pasival voltál, akkor mi van? Semmi.

Én nem ítéllek el emiatt se téged, se a többi nőt.

25F

5/25 anonim ***** válasza:
73%
engem nem bánt. Jól csinálod. 29/F
 6/25 anonim ***** válasza:
72%

"De akkor inkább ne szexeljek évekig csak h megfeleljekna férfiaknak?"

Miért akarnál konzervatív idiótáknak megfelelni?

2019. jan. 3. 22:14
 7/25 anonim ***** válasza:
26%
6. Az az idióta, aki másokat annak nevez. Csak saját magát minősíti vele.
2019. jan. 3. 22:30
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Engem se bánt,sőt hogy őszinte legyek ,egy ilyen csaj szeretnék találni...37F
2019. jan. 3. 22:33
 9/25 anonim ***** válasza:
32%
Engem nem bánt, csupán a mièrtjèn törnèm a fejem. De ne értsd félre nem biztos hogy kellenèl nekem. De nem azért mert sok pasival dugtál mert azt amúgy lesz*rom (te életed, te éld) hanem az a gondolkodás miatt nem kellenèl szerintem ami idáig vezetett téged.
2019. jan. 3. 22:39
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Az nem elég ok, hogy élvezi a szexet? Miért kell egyből pszichológiai problémát keresni a nőknél, ha sokat akarnak szexelni?

Miközben a válasz csak annyi, hogy élvezik.

2019. jan. 3. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!