Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért bántja az a legtöbb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bántja az a legtöbb férfit hogy a 20-as éveim végén nem csak 1-2 pasival szexeltem hanem mondjuk jóval többel?

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor csúnyán néznek rám vagy ribizlinek tartanak amiatt h sok pasival szexeltem. Pedig nem tartom magam emiatt rossznak, de annyira ferde szemmel néznek rám a férfiak ha közlöm h mennyivel voltam kb mintha pestises lennék. De nem értem mi a baj azzal ha valaki szereti a szexet? Nekem sajnos nem volt részem több éves párkapcsolatokban. De akkor inkább ne szexeljek évekig csak h megfeleljekna férfiaknak?
2019. jan. 3. 22:02
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
engem nem zavar, még ha a világ összes férfiával feküdtél le rajtam kívül az sem...
2019. jan. 3. 22:53
 12/25 anonim ***** válasza:
25%
Talán az bánthatja, hogy pl haveri társaságban megy a duma és a psid végig hallgatja, hogy miket csináltak a barátai veled, azért elég kínos ilyet hallani nem de? :) Csak az egó az oka, ha normálisan tudnák az emberek ezt kezelni, akkor nem lenne nagy ügy...
2019. jan. 3. 22:56
 13/25 anonim ***** válasza:
0%
#10 Jó érv, gondolom tele vagy herkás haverokkal, hiszen nincs velük baj, csak élvezik a cuccot, nem?
2019. jan. 3. 23:02
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a szex az egy illegális dolog? Rossz aki élvezi, vagy most mivan?
2019. jan. 3. 23:11
 15/25 anonim ***** válasza:
6%

Ezzel azt akartam szemléltetni, hogy erkölcs hedonizmussal való igazolása hamis következtetésekhez vezet.

Azért bánt férfiakat a női promiszkuitás, mert ha a nő nem valami világjáró személy vagy híresség, elég kevés férfival találkozik életében ahhoz, hogy az 1-2-nél "jóval több" partner alacsony önbecsülésre engedjen következtetni, az pedig nem szimpatikus a korszellem tekintetében.

2019. jan. 3. 23:25
 16/25 anonim ***** válasza:

Én azért nem lennék ilyennel tartós kapcsolatban mert nem tud elköteleződni, hiányzik a szexből az érzelmi oldal ami a szex eszenciája.

Majd ha igazán szerelmes leszel egy pasiba és úgy fogsz vele szexelni akkor megérted a különbséget.

Sajnos aki gátlások nélkül szexel az hamar kiég érzelmileg, nehezen lesz szerelmes. Idővel egyre több új dolog kell ahhoz hogy igazán élvezetes legyen, majd jönnek az extrémitások, végül az sem elég.

Néha a kevesebb sokkal több. A minőségi szex nem a mennyiségről szól hanem az intimitásról és érzelmekről.

2019. jan. 3. 23:48
 17/25 anonim ***** válasza:
76%

Érdekes. Én 10+ nővel voltam már, 25 vagyok és nem érzem, hogy kiégtem volna érzelmileg. Vagy a nők ki tudnak?

Hagyjuk már :D

2019. jan. 3. 23:54
 18/25 anonim ***** válasza:
60%

Hímnemű társaim nagyja a szűz csajokra vadászik. Miért? Mert ők lehetnek az elsők, mintha ez akkora dolog lenne.

Pont ezek néznek rád így, mert nem ők lehetnek az elsők, vagy nekik nem jut ennyi élmény és irigykednek.

Ha te jól érzed magad, akkor jó. Ha meg találsz egy méltó pasit, akkor majd megállapodsz.

2019. jan. 3. 23:59
 19/25 anonim ***** válasza:
Mert önzők
2019. jan. 4. 01:18
 20/25 Omorit ***** válasza:
Érzed jól magad, a többit meg nem kell másnak tudnia. Ami jól esett ne Bánd prűd emberek miatt.
2019. jan. 4. 04:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!