Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy hátrány ha sosem szexeltem tini koromban?
Akkor annyira nem zavart, de mostanában igen. Annyira jó lehet olyan fiatalon szerelmesek lenni, és szexelni.
Most 22 vagyok, de még mindig nem volt barátnőm. És annyira jó lehet azoknak akik már tízen évesen tudják hogy milyen szeretni valakit :)
"És annyira jó lehet azoknak akik már tízen évesen tudják hogy milyen szeretni valakit"
Hát ha itt fogsz sóhajtozni akkor még nagyon sokáig nem lesz benne részed..
18/f
Nagyon öreg vagy így 22 évesen...
Én 16 évesen vesztettem el a szüzességem, nem gondolom azt hogy jobban kieltem a vágyaimat mintha 22 lettem volna..
Akkor még nem is igazán tudtam élvezni a szexet, feszült voltam (így visszagondolva)
De most...
Veled közel azonos korú vagyok, volt már több kapcsolatom is.. azonban.. még így is megértem annak a hiánynak a fogalmát, amit ide írtál.
Ahogy látom, te az a kaliber vagy, akinek mélyebb érzésekre lenne szüksége a testi dolgokhoz, ez egyfelől jó is, mert úgy lehet igazán élvezni ha van egy erősebb kötődés, (Egy férfi is érezheti magát kihasználva, ezért én sem feküdnék össze csak úgy random egy nővel.)
Tanácsolom neked azt, hogy kezdj el beszélgetni, ismerkedni.. érvényesítsd a hobbidat, hogy akár hasonló érdeklődésű közegbe járhass. Művészet, sport, kreativitás..
Szerelem nem születik parancs szóra... ahogy tűz is akkor gyullad, ha táplálják.
F/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!