Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egy fiún nagy hátrány a bőrhiba? Nekem van sok pattanáspm és mitesszerem is. Tuudom ez pont a kamaszkor de akkor is.
Elmúlik. Ha nagyon sok van menj bőrgyógyászhoz, ismerősömnek is nagyon sok volt és mostmár szép a bőre.
Haj meg amelyik jobban áll. Nekem általában tetszik a sima, nem zselezett haj, de hát kinek mi.
Mivel én is bőrhibás vagyok, elég sok pattanásom van (bőrgyógyászatra is járkálok vele, mert olyanok 😒) engem annyira nem zavar. Nekem ebben az esetben is inkább az számít hogy lássam hogy tesz magáért. Mármint hogy nyilván ha olyan, a pattanásokkal, miteszerekkel nem lehet mit kezdeni mint az én esetemben sem, elég hosszú gyógyszeres kúra áll előttem emiatt...
Szóval ha amúgy ápolt a fiú, meg ad magára, nálam nem sokat nyom a latba hogy bőrhibás valaki.
Egyébként a hajat illetően nekem valahogy a kettő között jön be. Nem túl hosszú, nem túl rövid, lehet babrálni ha a fiú is engedi 😊
Nekem is van, hogy tetszik ha egy fiúnak pattanásos az arca. Mármint nem a gennyes re gondolok (bocsixdd), hanem amikor csak ilyen pirosas, heges. Engem az például zavarna, ha tökéletes lenne a barátom arca, mivel az enyém szerintem sosem lesz olyan, és rosszul érezném magam miatta.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!