Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bántja az a legtöbb férfit hogy a 20-as éveim végén nem csak 1-2 pasival szexeltem hanem mondjuk jóval többel?
Figyelt kérdés
Nagyon sokszor csúnyán néznek rám vagy ribizlinek tartanak amiatt h sok pasival szexeltem. Pedig nem tartom magam emiatt rossznak, de annyira ferde szemmel néznek rám a férfiak ha közlöm h mennyivel voltam kb mintha pestises lennék. De nem értem mi a baj azzal ha valaki szereti a szexet? Nekem sajnos nem volt részem több éves párkapcsolatokban. De akkor inkább ne szexeljek évekig csak h megfeleljekna férfiaknak?2019. jan. 3. 22:02
21/25 anonim válasza:
Azért néznek rosszul mert azok a nők akik sok pasival voltak azok általában találkozzak már mindennel és ezt szeretitek elmondani hogy titeket már nem lehet meglepni meg ti már lattatok már mindent. De akkor az a fiu akivel kavarsz mitől érezné magát valakinek hisz ő is csak 1 sokközül. És ettől kicsit elmegy a kedvünk az ilyen nőktöl és / vagy csak rövid távra tervezünk kinek kell olyan aki mondenkinek megvolt. Hát annak akinek nincs m@s. Szóval inkább megkéne vállogatni jobban hogy kivel vagy és éreztetni azzal aki tetdzik hogy ő a szemedben egy uj és nem csak egy aminél voltmár jobbis.
22/25 anonim válasza:
Azért mert szexuális segédeszköznek tekinted a pasikat. Aki gátlások nélkül szexel és váltogatja a partnereit az úgy hívják hogy lotyó.
23/25 anonim válasza:
És azt a férfit, aki gátlások nélkül szexel és váltogatja a partnereit azt hogy hívják?
24/25 anonim válasza:
Ha egy pasi sokadik nője valaki, az mitől érezze magát különlegesnek? Sokadik punci a sok közül, ennyi.
25/25 A kérdező kommentje:
Éreztem h megoszlanak a vélemények. Sokan még mindig úgy vannak vele ahogy látom h egy nő legyen max 1-2 partnerrel vagy maradjon szűz de ha a pasi 30 nővel fekszik le egy komolyabb kapcsolat elött azzal semmi gond nincs. De szerencsére jó azt is látni h nem minden férfi előítéletes és nem kezd el pszihológiai kiselőadást tartani arról h milyen lelki problémáim lehetnek. Mert elmondanám semmilyen lelki problémám nincs. Jó munkám van, a családommal is jó a kapcsolatom meg a barátaimmal is. Nem hetente váltogatom a partnereimet. Kb 13 pasival lehettem életem során úgy h 28 éves vagyok és 17 éves korom óta nem vagyok szűz. Ergo 11 év alatt jött össze ennyi. Ha egy férfinél nem baj az ha sok nővel van akkor egy nő miért lenne lotyó emiatt? Tisztelem én a férfi nemet is de nem tartóm felsőbbrendűnek.
2019. jan. 4. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!