Nem bántja a szemeteket?
"am naon szal vgy h XD"
hát én ezektől hülyét kapok! olvasnám a választ de nem tudom mert a fél szót lusta leírni! Mire jó ez? ennyire nehéz bepötyögni plusz két betűt?
Nekem az "am."-mal nincs gondom,mert sok helyen így rövidítik,olyan,mint a pl. vagy az ún. Ez szerintem elfogadható... a többi nevetséges.
15L
Ha te is MSN-eznél, akkor tudnád, hogy egy óra irkálás után már igenis fárasztó kiírni a hogyot, vagyot, mertet stb., mert az ember szeretne majdnem olyan gyorsan reagálni, mintha élőben beszélgetnének. Aztán meg hozzászoksz. Ennyi a történet.
Én a másokat kritizáló kérdésektől mászok falra egyébként. Te se vagy jobb a Deákné vásznánál...
MI A FRANCÉRT JÓ AZ NEKED HA VALAKI ODA ÍRJA A VÁLASZBAN, HOGY "OKÉ, IGAZAD VAN!"?
Nem értem, fú de gyűlölöm az ilyen kérdéseket, amiben elvárják, hogy egyetértsenek a kérdezővel. Ennyire nincs életed, cseszd meg?
Ráadásul annyi eszed sincs, hogy a Kultúra és közösségek->Nyelvek kategóriába tegyed. MIT KERES A CSALÁDI KAPCSOLATOK KATEGÓRIÁJÁBAN EZ A KÉRDÉS?
Mit vártál? Őszintén, mit vártál válasznak?
Ja, bocsánat, tudom.
"Igen, tökéletesen egyetértek veled, jó hogy végre valaki volt olyan intelligens és felismerte ezt a problémát."
esetleg "Örülök, hogy vannak még ilyen bölcs, nagy tudású emberek. Gratulálok!"
De én mi írok? "Menj a fenébe."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!