Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elfog emiatt hagyni a párom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfog emiatt hagyni a párom?

Figyelt kérdés

Az a szituáció állt elő, hogy a párom imád nyalni. Imádná ha végig csinálnám neki az orált, de mikor az a meleg takonyállagú ondó a számba jön, egyszerűen rámjön a hányinger és öklöndözni kezdek.

Próbáltam már úgy, hogy csak a vége volt a számban, de volt, hogy majdnem torokra ment

Akárhogy próbáltuk, mjndig öklöndözés lett a vége.

Bármennyire is szeretem ezt sajnos nem tudom neki megadni, és nagyon félek, hogy elhagy vagy megcsal e miatt. Nem önzőségből nem akarom, hanem az öklöndözős dolog miatt. Utána ő is teljesen depis lesz, és látom mennyire rosszul esik neki.

De nyugtat is, hogy nem haragszik, meg szeret, de az arcán nem ezt látom.

Létezik erre megoldás? Szeretem minden porcikáját, azt is, csak a testem válaszol így...

Íze sem rosz, édeskés abszolúdt nem kellemetlen.

2019. jún. 5. 01:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű a megoldás: ne a szádba élvezzen el, attól még nyugodtan kényeztetheted orálisan. Ha tényleg szeret, akkor ezt minimum el kell fogadnia! 45/ f
2019. jún. 5. 08:55
 12/18 anonim ***** válasza:

Engedd hogy a szádba élvezzen, majd az egészet köpd a szájába. Ha lenyeli akkor te is kibírod.

Viccet félretéve: ha valaki szereti a másikat nem várja el hogy olyat csináljon amit nem élvez, sőt utál.

Megoldás: szopás előtt jó sok kókusz-zsirt tegyél a farkára, a szád és a kezed egyszerre mozogjon rajta, ha érzed hogy elélvez vedd ki a szádból és engedd a kezedre. Fogalma sem lesz hogy nem a szádba élvezett mert nem érzi mikor van a szádban és mikor csak a markodban.

De ha a célja az hogy megalázzon akkor ez sem fog működni.

2019. jún. 5. 09:48
 13/18 anonim ***** válasza:
76%

Változtass a hozzá állásodon,elsőkörben ne a takonyhoz hasonlitsd.

Verdkineki aztán játsz vele,probáld megszeretni.

Ha nagyon nemmegy akkor ennyivolt,nálatok nincs végig orál.

2019. jún. 5. 11:06
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem kamuból írom, de gyakorlás teszi a mestert. Vagy szokják mondani, a szokás hatalma.

Igazábol ha megprobálod egy kicsit legyozni az ingert, es eroltetni, szerintem elobb vagy utóbb hozzá tud szokni az ember. Inteligens lény vagyunk, aki el tudja nyomni, esetleg megszokni a rossz ingereket "szukség" esetén.

Szerintem ha sokat fogod csinálni, elobb utobb megszokod. De valojában felesleges. En nem várom el, hogy a csaj szájába kelljen élvezni. Ha nem, hát nem, szopjon, a legvégén meg vegye ki, nos élvezek máshova. Ha nagyon szeret, nem ez miatt fog megcsalni.

Esetleg annyit ajánlhatok, hogy az idosebb sperma több és sűrűbb mint a friss. Szoval ha már tobb napja nem volt sex, ne élvezzen a szádba. Eloszor verd ki neki, élvezzen máshova. Csak utána a kovetkezo adagot probáld meg a szádba, az már frissebb lesz, és jóval surubb, na meg kevesebb is. Próbálkozz azzal kezdeni. Utána áttérhetsz a magasabbra szintre.

De semmi esetre se ne stresszelve állj hozzá a dologhoz. Ne gondolj rá, hogy mi fog a szádba jonni. Csak egyszeruen kényeztesd a párod, és ha a szádba is megy, akkor a szádba élvezett a párod, az orome ment oda, és tényleg ne úgy gondolj rá, mint takonyra, hanem mint a párod egy részére.

28F

2019. jún. 5. 13:46
 15/18 anonim ***** válasza:
44%

# 14

"Inteligens lény vagyunk, aki el tudja nyomni, esetleg megszokni a rossz ingereket "szukség" esetén."

Gondolom nálad ez az intelligencia fokmérője.

Nálam pedig az hogy nem erőltetek a partneremre olyat amit nem szeret.

Hiába, nem vagyunk egyformák.

2019. jún. 5. 15:23
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

15 Abszolut nem kotekedésbol, de félre értelmezted kicsit amit szerettem volna mondani. En csak arra akartam rámutatni, hogy ha akarunk valamit, egy bizonyos szintig ki tudjuk tolni határainkat. Csak annyit akartam, hogy ha tovább prokálkozik kicsit, még ha egy kicsit az elején az ellenére is van, lehet hogy hozzá tud szokni.

Viszont a kovetkezo bekezdésemben azt is leírtam, hogy ha igazán szeretik egymást, akkor ez a pasinak nem szabadna hogy ok legyen a szakitásra. Es en se várnám el, hogy a csaj eroltesse, hogy undora ellenére a szájába élvezzek. Meg se fordulna a fejemben, hogy eroltessem neki.

2019. jún. 5. 15:31
 17/18 A kérdező kommentje:

Ma reggel megleptem a parom, gogy így ébresztettem. Oldalt feküdt, így én is mellé feküdtem, és elkezdtem kényeztetni. Kb 5 perc utan jött aminek jönnie kell, és most hogy így oldalt volt sinan lecsúszott. Még ízlett is. Lehet a póz volt rossz?

Abszolúdt nem úgy gondolok rá, mint takonyra. Rossz hasonlat volt. Szeretem a parom mindenestül es inkabb engem bant, hogy nem tudok neki örőmet okozni. De azt hiszem megvan a helyes út. Köszönöm ninden válaszadó idejét.

2019. jún. 5. 15:46
 18/18 anonim ***** válasza:
Ennyi, akkor ez is megvan👌👍
2019. jún. 6. 06:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!