Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A parom elhidegult, el akar hagyni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy kisfiunk.
Szex, csok, erintes 6 honapja nincs.
En probaltam. Nem hagytam el magam szules utan. Azt mondta mar nem tekint ram nokent, es sosem szeretett.
Van remeny, vagy felejtsem el ?
2015. dec. 21. 14:07
1/7 anonim válasza:
Bevallotta, hogy sosem szeretett?
Jobb,ha vége akkor :-/
2/7 anonim válasza:
Ezek után, nem szabadna vele maradnod. Bármennyire is nehéz, de tovább kell lépni.
3/7 anonim válasza:
Nem megy neki az apaszerep és úgy akar kilépni ebből hogy szándékosan megbánt?
Hagyd ott de nagyon gyorsan. Találj egy értelmes férfit.
És természetesen ne bízz abban hogy tartásdíjat fizet. Ezt hivatalosan kell elintézned, hogy kötelezték rá.
5/7 A kérdező kommentje:
Nehez, mert szeretem, vagyis probalom mar nem szeretni :(
2015. dec. 21. 18:21
6/7 anonim válasza:
Nincs semmi remény,ha nem is szeretett.
7/7 anonim válasza:
Tudom, hogy nehéz de túl kell esni rajta. Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!