Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik tanárok ki akar velem kezdeni, mit tehetnék ellene?
Figyelt kérdés
egyetem.2015. dec. 20. 12:21
1/11 anonim válasza:
Vagy megmondod neki, hagyjon békén, vagy mész az igazgatóhoz panaszt tenni.
2/11 anonim válasza:
Azért ezzel a panasztevéssel jó vigyázni!
Ha csak azt hiszed/reméled hogy ki akar kezdeni, és el mész panaszkodni, akkor nagyon megszívathatnak.
De ha van bizonyítékod, akkor persze azonnal tedd meg!
3/11 anonim válasza:
Rögzítsd mobilra a beszélgetést. Már ha lehetségen. Kézenfekvő bizonyíték.
4/11 anonim válasza:
Egy félreértelmezett beszélgetéssel haza lehet vágni egy tanárt egy életre!
A kikezdés - szerintem - inkább tettleges lehet, mint szóban...
Persze, ha a csaj kipakolja az összes csöcsét, akkor vélhető egy beszólás, de az nem kikezdés!
5/11 anonim válasza:
Én is a hangfelvételt javasolom. Azt nem lehet félreérteni...
6/11 anonim válasza:
Nem csak tettleges lehet, én is azt tanácsolom, hogy rögzïtsd a beszélgetéseket. 27/F
7/11 Sunshinedoll válasza:
Bizonyítékkal tessék menni a dékánhoz. Ha nagyot akarsz robbantani, akkor a médiát is keresd meg, és tedd tönkre az életét :D Én ezt csinálnám.
8/11 anonim válasza:
A legjobb védekezés a támadás, kezdj ki vele te.
9/11 A kérdező kommentje:
Igazából elég kétértelmű utalgatásokat + ajánlatokat tett, még semmi "xtra nem történt2 ,de jó lenne ha ez az állapot így is maradna
2015. dec. 20. 16:53
10/11 anonim válasza:
Akkor mond meg neki, hogy célozgatni lehet, de lyukra futni nem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!