Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfog emiatt hagyni a párom?
Az a szituáció állt elő, hogy a párom imád nyalni. Imádná ha végig csinálnám neki az orált, de mikor az a meleg takonyállagú ondó a számba jön, egyszerűen rámjön a hányinger és öklöndözni kezdek.
Próbáltam már úgy, hogy csak a vége volt a számban, de volt, hogy majdnem torokra ment
Akárhogy próbáltuk, mjndig öklöndözés lett a vége.
Bármennyire is szeretem ezt sajnos nem tudom neki megadni, és nagyon félek, hogy elhagy vagy megcsal e miatt. Nem önzőségből nem akarom, hanem az öklöndözős dolog miatt. Utána ő is teljesen depis lesz, és látom mennyire rosszul esik neki.
De nyugtat is, hogy nem haragszik, meg szeret, de az arcán nem ezt látom.
Létezik erre megoldás? Szeretem minden porcikáját, azt is, csak a testem válaszol így...
Íze sem rosz, édeskés abszolúdt nem kellemetlen.
Én akkor vagyok így, ha porcra harapok. Semmi bajom amúgy vele, meg nem vagyok finnyás, egyszerűen reflex, amit nem tudok kikapcsolni. Ettől még szeretem a csirkét, disznót, stb csak a porcot vagy egyben kell lenyelnem vagy nem szabad ráharapnom.
32/f
Az állag a baj,bagy az íz?
Az egyiken lehet segíteni vagy elnyomni a másik úgy marad.
Szopd végig, majd amikor elélvez verd a hasára.
Egyébként ha neki ez kifejezetten fontos a szexben, meg lehet az esélye, hogy probléma lehet köztetek ez miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!