Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A párom el akar hagyni! Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom el akar hagyni! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Most decemberben lesz 4 éve hogy együtt vagyunk. Mindig is féltékeny típusok voltunk de én az utobbi időben különösen. Mindenért veszekedtünk, és már ott tartottam h a barátaival sem akartam h találkozzon stb..(mielőtt lehurrognátok tudom h hülye voltam) egy hete éreztem h furcsa( ez hétfőn volt előte vasárnap balhéztunk össze) megkérdeztem hát tőle egy hosszabb levélben h mi a baj mert úgy érzem eltávolodott tőlem és már nem szeret. Erre írta h igen hát változnak a dolgok meg ne várjam h év után is olyan intenzitással fog szeretni mint régen. de h elvileg szeret de sok a vita veszekedés stb és ebből elege van. Na én addig faggattam míg kiderült h szakitani akar mert ugyan szeret de már ő maga se tudja h ez elég e és h hogyan szeret. elvileg jobban mint egy barátot de talán már nem úgy ahogy én szeretném. Összetörtem sírtam zokogtam, megigértem neki h megváltozok csak adjon seélyt stb. azt mondta ad. de ha rákérdezek h szeret e és h velem képzeli el a jövőjét (pár hete még gyereket akart meg összeköltözni) akkor azt mondja h nem tud erre válaszolni és h attól h könyörgök meg faggatom nem lesz jobb csak gombóc lesz a torkában és görcs a gyomrában. ÉN nagyon szeretem ő a mindenem és beláttam h hibáztam azon vok h helyrehozzam de hiába írom h szeretem és hiányzik nem tud erre válaszolni. AZt mondja nem akarja írni h szeret mert nem érzi úgy és nem akar hitegetni. De közben meg másik alkalommal mondja h szeret de úgy magától nem tudja írni. Azt mondja nem akar elvesziteni és szeret de lehet h ez lesz a vége h erre is fel kell készülni. És h legyek erős és ne sírjak stb..DE hogy ha ilyeneket mond? Adott egy esélyt és azt mondja h reméli h helyre tudjuk hozni, de nem bírja mondani h szeret. Eddig mindig én voltam a világa központja küzdött értem azt mondta nincs már neki csak én és h sosem fog szakitani velem. Akkor most miért érzem úgy h ez mégis a vég? Hiába adott esélyt? MIkor fogja tudni újra mondani és éreztetni h szeret? ha megváltozok?

Kérlek adjatok tanácsot mert el vagyok keseredve kétségbe vagyok esve. Elvileg az utolsó vasárnapi vitánk volt a csúcs. DE ha csak ez a baj...a sok vita veszekedés a féltékenység miatt azon lehet változtatni. De félek h mit jelent az h már nem tudja mondani h szeret.

2018. aug. 28. 11:43
 1/7 próbálokkedveslenni ***** válasza:
100%

Szakítsatok, mert ennek már nincs értelme. Tanulj-tanuljatok az elkövetett hibákból, hogy a következő kapcsolatban már ne legyetek diódák.

Nehéz lesz belátnod, de ez a helyes döntés.

2018. aug. 28. 11:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Tini kapcsolatokban tedd fel.
2018. aug. 28. 11:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Féltékenykedsz, aztán csodálkozol, hogy kiszeret belőled.. :D Nem semmi. Ennek a kapcsolatnak már annyi, ha jót akarsz magadnak akkor addig dolgozol magadon, amíg nem szabadulsz meg ettől az undorító jellemhibádtól, különben az összes kapcsolatod ugyanígy fog végződni. Rajtad áll.
2018. aug. 28. 12:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Sztem ennek igy nincs értelme .Majd belátod idővel hogy jobb mindkettőtöknek külön.Az sem lenne jobb ha együtt maradnátok ebben a langyos kapcsolatban ő meg közben ràjön hogy mást szeret és közli veled hogy elhagy .Most bepànikoltàl hogy te cseszted el de sztem ehez ő is kellett .Te belàtod ez kevés ,ha csak te akarod g nem akkor plàne nincs értelme folytatni.Ezzel magadat vágod haza .Egyik nap majd arra ébredsz hogy a dili dokinàl vagy és szeded a nyugtatókat .Engem rendesen kikészitett de belàttam hogy nem tehetek mindent kockàra egy olyan személy miatt aki nem tud küzdeni vagy legalâbbis nem akar küzdeni én meg mindent megtettem és még az idegeim is kikészültek .Ilyen àron nem kell kapcsolat.Aki szeret azért nem kell minden àron küzdeni ha szeret ő is fog .Elhiheted.
2018. aug. 28. 12:36
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kétségbeesett kapálózás a legkevésbè sem vonzó. Szedd össze magad! Légy magabiztos, vidám, és persze visszafogottan szexi. Csábítsd el, hódítsd meg. Főzz neki finomakat, menjetek el kellemes emlékeket idéző helyekre. Élcelődj vele, pajzánkodj, de ne add oda magad azonnal! Cukkold fel rendesen. Aztán adj neki olyat az ágyban, hogy eszèbe se jusson más nő. És ezeket a szokásokat tartsd meg az elkövetkező 60 évben. Ne faggasd, ne nyaggasd, ne bizonytalankodj.
2018. aug. 28. 12:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Add rá a kabátot.Te meg tanulj a hibáidból és ne ígérj olyat (ugye megváltozol), amit nem fogsz tudni hosszútávon betartani.
2018. aug. 28. 13:03
 7/7 anonim ***** válasza:
A második mondatig olvastam el... inkább szakítsatok :D
2018. aug. 28. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!