Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom el akar hagyni! Mit tegyek?
Most decemberben lesz 4 éve hogy együtt vagyunk. Mindig is féltékeny típusok voltunk de én az utobbi időben különösen. Mindenért veszekedtünk, és már ott tartottam h a barátaival sem akartam h találkozzon stb..(mielőtt lehurrognátok tudom h hülye voltam) egy hete éreztem h furcsa( ez hétfőn volt előte vasárnap balhéztunk össze) megkérdeztem hát tőle egy hosszabb levélben h mi a baj mert úgy érzem eltávolodott tőlem és már nem szeret. Erre írta h igen hát változnak a dolgok meg ne várjam h év után is olyan intenzitással fog szeretni mint régen. de h elvileg szeret de sok a vita veszekedés stb és ebből elege van. Na én addig faggattam míg kiderült h szakitani akar mert ugyan szeret de már ő maga se tudja h ez elég e és h hogyan szeret. elvileg jobban mint egy barátot de talán már nem úgy ahogy én szeretném. Összetörtem sírtam zokogtam, megigértem neki h megváltozok csak adjon seélyt stb. azt mondta ad. de ha rákérdezek h szeret e és h velem képzeli el a jövőjét (pár hete még gyereket akart meg összeköltözni) akkor azt mondja h nem tud erre válaszolni és h attól h könyörgök meg faggatom nem lesz jobb csak gombóc lesz a torkában és görcs a gyomrában. ÉN nagyon szeretem ő a mindenem és beláttam h hibáztam azon vok h helyrehozzam de hiába írom h szeretem és hiányzik nem tud erre válaszolni. AZt mondja nem akarja írni h szeret mert nem érzi úgy és nem akar hitegetni. De közben meg másik alkalommal mondja h szeret de úgy magától nem tudja írni. Azt mondja nem akar elvesziteni és szeret de lehet h ez lesz a vége h erre is fel kell készülni. És h legyek erős és ne sírjak stb..DE hogy ha ilyeneket mond? Adott egy esélyt és azt mondja h reméli h helyre tudjuk hozni, de nem bírja mondani h szeret. Eddig mindig én voltam a világa központja küzdött értem azt mondta nincs már neki csak én és h sosem fog szakitani velem. Akkor most miért érzem úgy h ez mégis a vég? Hiába adott esélyt? MIkor fogja tudni újra mondani és éreztetni h szeret? ha megváltozok?
Kérlek adjatok tanácsot mert el vagyok keseredve kétségbe vagyok esve. Elvileg az utolsó vasárnapi vitánk volt a csúcs. DE ha csak ez a baj...a sok vita veszekedés a féltékenység miatt azon lehet változtatni. De félek h mit jelent az h már nem tudja mondani h szeret.
Szakítsatok, mert ennek már nincs értelme. Tanulj-tanuljatok az elkövetett hibákból, hogy a következő kapcsolatban már ne legyetek diódák.
Nehéz lesz belátnod, de ez a helyes döntés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!