Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » El akar hagyni, de abba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El akar hagyni, de abba belehalnék. Mit tehetnék még?

Figyelt kérdés
17 év korkülönbség van köztünk. A tanárom volt, tanított minket majd 2 évig. Ott még nem keltette fel az érdeklődésem, azonban az utolsó év végén elhívott randizni... én bele mentem mért ne... össze jöttünk fél év múlva nyáron szakítottunk aztán újra össze jöttünk közben neki sem és nekem sem volt senkink és igazából a szakítás sem volt valami nagy időtartamú, tartott egy hónapig de eközben mindennap beszéltünk telefonon és hétvégénként találkozgattunk. ősszel összeköltöztünk és minden rendben is ment idáig... annyi minden közös emlékem van vele és igazából érzem hogy valamilyen szinten kötődik hozzám csak nem tudja kimutatni és mivel ő orvos nem én vagyok a legmegfelelőbb személy a számára. hetek óta nyugtatókon élek és az öngyilkosság is megfordult már a fejemben mert sajnos társfüggő vagyok. olvasgattam én is dolgok után hogy a szakítás csak egy ideig fáj aztán majd elmúlik de kívülállóként tud az ember csak okos dolgokat mondani... míg benne van elhomályosítja a probléma! Mit tehetnék hogy újra érezhessem azt amit az elején hogy kellek neki és senki más nemlétezik a számára... trükkökkel már próbálkoztam, nem is egyel, és mivel jobb ötlet nem jutott az eszembe és tudom is hogy egy utolsó primitív dolog a fenyegetés, úgy érzem, hogy ezért vagyunk még most is együtt mert félti magát attól h ha valami történik velem ő lenne a hibás mert tönkre tette a lelkivilágom... nagyon elkeseredett vagyok

2013. ápr. 2. 14:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem gyere össze egy veled egykorú, normális sráccal (gondolom lány vagy, általában ők szokták ezt a 15-20 év korkülönbségesdit játszani) és legyél vele boldog, mert ebben a kapcsolatban nincs jövőd.
2013. ápr. 2. 15:05
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Engedd útjára, már nincs dolgotok egymással. Nem fogsz belehalni, túléltük ezt már millióan, igaz eleinte nagyon rossz, de idővel csitul a fájdalom és egyszercsak készen állsz majd egy új kapcsolatra. Zsarolni pedig nem szép dolog, semmi értelme egy kierőszakolt kapcsolatnak, ez mindkettőtöknek rossz, az öngyilkosság meg gyávaság. Nem ártana neked egy jó kis közösségi program, ahol lefoglalod magad egy időre.
2013. ápr. 2. 15:08
 3/15 tetris ***** válasza:
57%

Nyilván lecsengett a nagy érzelmi hevület. Ha minden rendben lenne, akkor mostanra megmaradt volna egyfajta ragaszkodás, egy összetartozás érzése. Ez az, ami egyben tartja a párokat még akkor is, amikor már nem ég ezer fokon a szerelem.

Szerintem nem baj, ha már kissé alábbhagyott a lendület, a lényeg, hogy azért mégis összetartoztok. Én a helyedben elé állnék, és megkérdezném tőle, hogy mit szólna, ha lenne egy babátok? Benne lenne-e. A válaszából sokmindenre következtethetsz. Ha tényleg vége a dalnak, akkor ezerrel fog tiltakozni. De ha szeret, és fontos vagy neki, akkor örülni fog. Ha örülni fog, akkor mindjárt azt is felvetheted, hogy legyen előtte esküvő. Tudod, addig üsd a vasat, amíg meleg. Ha szeret, akkormeg fogja érteni, hogy te nőként a biztonságra, a családra vágyódol.

Ne láss mindjárt rémeket! Képes volt várni rád 2 évet, amikor szétmentetek, alig egy hónap múlva megint együtt voltatok. Ez valahol azt jelenti, hogy nem tudtok meglenni egymás nélkül. Szerintem nem akar megválni tőled, hiszen akármilyen sármos orvos is, azért egy 17 évvel fiatalabb partnert bizonyára nem szivesen cserélne le. Na, ne legyél már ennyire pesszimista!Szeret téged a doki, csak hát ugyebár férfiből van. Egyébként az én lökött férjem se mondta már legalább 25 éve, hogy így, megy úgy szeretlek. Az ember ezt vagy érzi, vagy nem. De a pasik nem nagyon szeretik ezt kimondani.

2013. ápr. 2. 15:16
 4/15 A kérdező kommentje:
A baj, hogy hangulat ember amikor jó napja van akkor minden gondolat nélkül odajön megölel, megcsókol és érezteti, hogy szeret és nem tudok elszakadni tőle addig míg egy csepp reményt érzek, hogy ez nem az mi van. Túlzott burokban élek és mivel majdnem egy éve élünk együtt hol rosszabb hol jobb napokban úgy gondolom, hogy ez teljesen normális még 2 ember össze csiszolódik de ő a problémákat nem megoldani akarja hanem kilépni és elmenekülni előle
2013. ápr. 2. 15:20
 5/15 anonim ***** válasza:
62%
Ha ő a nyelvtan tanárod volt, akkor elvakíthatta a szerelem, amikor átengedett téged az év végén....
2013. ápr. 2. 16:59
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez veszett fejsze nyele, jobb lenne kigyógyulnod ebből. Én úgy tapasztaltam eddig, hogy ha egy kapcsolat egyszer már szakításig jutott, utána már csak idő kérdése, hogy vége legyen. Azért szenvedsz ennyire, mert úgy érzed csak vele lehetsz boldog, és ő ad értelmet az életednek. Ez pedig önámítás, és tényleg függőség. Minél hamarabb eljutsz odáig, hogy magadból merítesz erőt, és nem csimpaszkodsz másra, annál könnyebben fogsz boldogulni az életben. Ha valaki a másikra akaszkodik, ha öngyilkossággal fenyegetőzik, az bizony nagyon riasztó, jó recept az egyedül maradásra, vagy arra, hogy kihasználjanak, mert tudják, gyenge vagy kilépni egy kapcsolatból. Ebből a későbbiekben is nagy gondod lesz. Szedd össze magad,és ha megteheted kérj segítséget pszichológustól.
2013. ápr. 2. 18:11
 7/15 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, van egy nagyon jó könyv amit ajánlanék:

[link]

2013. ápr. 2. 18:15
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

#5 vagyok

A kérdező megírta privátban, hogy k*rva vicces vagyok.

Hosszú ú-val a k*rva...

Menthetetlen.

Aranyom, elárulom, hogy miért akar elhagyni: mert az írásod alapján, egy tanulatlan, primitív, buta liba vagy, akit néha jó volt megd*gni, de a továbbiakban nem akar veled égni a barátai előtt, akik valószínűleg szintén tanult, diplomás emberek lehetnek.

2013. ápr. 2. 18:25
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
17 év korkülönbségnél csodálkozol, hogy nem működik? Imádom az ilyen buta nőket. Miattatok ítélik el az egész női nemet, ugye tudod?
2013. ápr. 2. 18:37
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Szeronted az a normális hogy egy éve együtt vagytok, hol külön, csak össze kell csiszolódni?! Hát hol élsz te? Volt ezenkívül valami kapcsolatod? Nyilván nem, mert akkor nem hívnád ezt a kapcsolatnak nem mondható zagyvaságot normálisnak!
2013. ápr. 2. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!