Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El akar hagyni, de abba belehalnék. Mit tehetnék még?
Nyilván lecsengett a nagy érzelmi hevület. Ha minden rendben lenne, akkor mostanra megmaradt volna egyfajta ragaszkodás, egy összetartozás érzése. Ez az, ami egyben tartja a párokat még akkor is, amikor már nem ég ezer fokon a szerelem.
Szerintem nem baj, ha már kissé alábbhagyott a lendület, a lényeg, hogy azért mégis összetartoztok. Én a helyedben elé állnék, és megkérdezném tőle, hogy mit szólna, ha lenne egy babátok? Benne lenne-e. A válaszából sokmindenre következtethetsz. Ha tényleg vége a dalnak, akkor ezerrel fog tiltakozni. De ha szeret, és fontos vagy neki, akkor örülni fog. Ha örülni fog, akkor mindjárt azt is felvetheted, hogy legyen előtte esküvő. Tudod, addig üsd a vasat, amíg meleg. Ha szeret, akkormeg fogja érteni, hogy te nőként a biztonságra, a családra vágyódol.
Ne láss mindjárt rémeket! Képes volt várni rád 2 évet, amikor szétmentetek, alig egy hónap múlva megint együtt voltatok. Ez valahol azt jelenti, hogy nem tudtok meglenni egymás nélkül. Szerintem nem akar megválni tőled, hiszen akármilyen sármos orvos is, azért egy 17 évvel fiatalabb partnert bizonyára nem szivesen cserélne le. Na, ne legyél már ennyire pesszimista!Szeret téged a doki, csak hát ugyebár férfiből van. Egyébként az én lökött férjem se mondta már legalább 25 éve, hogy így, megy úgy szeretlek. Az ember ezt vagy érzi, vagy nem. De a pasik nem nagyon szeretik ezt kimondani.
#5 vagyok
A kérdező megírta privátban, hogy k*rva vicces vagyok.
Hosszú ú-val a k*rva...
Menthetetlen.
Aranyom, elárulom, hogy miért akar elhagyni: mert az írásod alapján, egy tanulatlan, primitív, buta liba vagy, akit néha jó volt megd*gni, de a továbbiakban nem akar veled égni a barátai előtt, akik valószínűleg szintén tanult, diplomás emberek lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!