Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » El akar hagyni, de abba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El akar hagyni, de abba belehalnék. Mit tehetnék még?

Figyelt kérdés
17 év korkülönbség van köztünk. A tanárom volt, tanított minket majd 2 évig. Ott még nem keltette fel az érdeklődésem, azonban az utolsó év végén elhívott randizni... én bele mentem mért ne... össze jöttünk fél év múlva nyáron szakítottunk aztán újra össze jöttünk közben neki sem és nekem sem volt senkink és igazából a szakítás sem volt valami nagy időtartamú, tartott egy hónapig de eközben mindennap beszéltünk telefonon és hétvégénként találkozgattunk. ősszel összeköltöztünk és minden rendben is ment idáig... annyi minden közös emlékem van vele és igazából érzem hogy valamilyen szinten kötődik hozzám csak nem tudja kimutatni és mivel ő orvos nem én vagyok a legmegfelelőbb személy a számára. hetek óta nyugtatókon élek és az öngyilkosság is megfordult már a fejemben mert sajnos társfüggő vagyok. olvasgattam én is dolgok után hogy a szakítás csak egy ideig fáj aztán majd elmúlik de kívülállóként tud az ember csak okos dolgokat mondani... míg benne van elhomályosítja a probléma! Mit tehetnék hogy újra érezhessem azt amit az elején hogy kellek neki és senki más nemlétezik a számára... trükkökkel már próbálkoztam, nem is egyel, és mivel jobb ötlet nem jutott az eszembe és tudom is hogy egy utolsó primitív dolog a fenyegetés, úgy érzem, hogy ezért vagyunk még most is együtt mert félti magát attól h ha valami történik velem ő lenne a hibás mert tönkre tette a lelkivilágom... nagyon elkeseredett vagyok

2013. ápr. 2. 14:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

#5 és #8 vagyok. A kérdező újabb privit nyomott nekem. Idézem:

"rettentő primitív vagy ugye tudod! egy elkeseredett embernek nem ócsárlásra van szüksége hanem segítségre... már bánom hogy itt tettem"

A válaszom:

Nézzük: Rettentő (mondat első betűje nagy), primitív vagy (tagmondat vége, idejön a vessző), ugye tudod? (Mivel kérdés, nem felkiáltójel, hanem kérdőjel kell. Ha nagyon fel vagy háborodva, akkor lehet mindkettő: ?!)

Egy (új mondat: nagy betűvel kezdjük) elkeseredett embernek nem ócsárlásra van szüksége, (új tagmondat, vessző kell ide)hanem segítségre... már bánom ("hogy" elé vessző kell) hogy itt tettem (mondat végi írásjel: pont).

Nos, ki a primitív?

2013. ápr. 2. 21:11
 12/15 anonim ***** válasza:
54%

19:31es vagyok: nekem is hagyott a kérdező üzenetet! :)

"ha nem tudod felfogni az olvasottakat minek válaszolsz?"

Ha még mindig nem érted a válaszomat szívesen elmagyarázom! :)

2013. ápr. 2. 21:33
 13/15 A kérdező kommentje:
Már rájöttem, hogy nem azon a helyen járok amelyen segítséget lehet kapni. De sok erőt adtatok egy pár dologhoz.
2013. ápr. 2. 22:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Kérdező! Ezzel az agyi kapacitással inkább ne menj sehova segítségért, hanem találj egy olyan férfit aki megbecsül és elfogad.
2013. ápr. 3. 07:37
 15/15 anonim ***** válasza:

#5 és #8 vagyok. A kérdező újabb privit nyomott nekem. Idézem:

"rettentő primitív vagy ugye tudod! egy elkeseredett embernek nem ócsárlásra van szüksége hanem segítségre... már bánom hogy itt tettem"

A válaszom:

Nézzük: Rettentő (mondat első betűje nagy), primitív vagy (tagmondat vége, idejön a vessző), ugye tudod? (Mivel kérdés, nem felkiáltójel, hanem kérdőjel kell. Ha nagyon fel vagy háborodva, akkor lehet mindkettő: ?!)

Egy (új mondat: nagy betűvel kezdjük) elkeseredett embernek nem ócsárlásra van szüksége, (új tagmondat, vessző kell ide)hanem segítségre... már bánom ("hogy" elé vessző kell) hogy itt tettem (mondat végi írásjel: pont).

Nos, ki a primitív?

Ne b@szogassátok már szegényt!Ki a p*csa nem szarja le, hogy kinek mit írt privátban a kérdező!?Mi a tököm vagy te valami nyelvtan tanár?Menj és okítsd a hülyéket, de itt fejezd be most már az okoskodást te is, és az össze többi ostoba hozzászóló is!!

2013. ápr. 3. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!