Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El akar hagyni, de abba belehalnék. Mit tehetnék még?
#5 és #8 vagyok. A kérdező újabb privit nyomott nekem. Idézem:
"rettentő primitív vagy ugye tudod! egy elkeseredett embernek nem ócsárlásra van szüksége hanem segítségre... már bánom hogy itt tettem"
A válaszom:
Nézzük: Rettentő (mondat első betűje nagy), primitív vagy (tagmondat vége, idejön a vessző), ugye tudod? (Mivel kérdés, nem felkiáltójel, hanem kérdőjel kell. Ha nagyon fel vagy háborodva, akkor lehet mindkettő: ?!)
Egy (új mondat: nagy betűvel kezdjük) elkeseredett embernek nem ócsárlásra van szüksége, (új tagmondat, vessző kell ide)hanem segítségre... már bánom ("hogy" elé vessző kell) hogy itt tettem (mondat végi írásjel: pont).
Nos, ki a primitív?
19:31es vagyok: nekem is hagyott a kérdező üzenetet! :)
"ha nem tudod felfogni az olvasottakat minek válaszolsz?"
Ha még mindig nem érted a válaszomat szívesen elmagyarázom! :)
#5 és #8 vagyok. A kérdező újabb privit nyomott nekem. Idézem:
"rettentő primitív vagy ugye tudod! egy elkeseredett embernek nem ócsárlásra van szüksége hanem segítségre... már bánom hogy itt tettem"
A válaszom:
Nézzük: Rettentő (mondat első betűje nagy), primitív vagy (tagmondat vége, idejön a vessző), ugye tudod? (Mivel kérdés, nem felkiáltójel, hanem kérdőjel kell. Ha nagyon fel vagy háborodva, akkor lehet mindkettő: ?!)
Egy (új mondat: nagy betűvel kezdjük) elkeseredett embernek nem ócsárlásra van szüksége, (új tagmondat, vessző kell ide)hanem segítségre... már bánom ("hogy" elé vessző kell) hogy itt tettem (mondat végi írásjel: pont).
Nos, ki a primitív?
Ne b@szogassátok már szegényt!Ki a p*csa nem szarja le, hogy kinek mit írt privátban a kérdező!?Mi a tököm vagy te valami nyelvtan tanár?Menj és okítsd a hülyéket, de itt fejezd be most már az okoskodást te is, és az össze többi ostoba hozzászóló is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!