Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt akar hagyni, mit tehetek egyáltalán?
Barátnőm és én lassan két éve vagyunk együtt.
Ő városi én meg kisvárosban élek tőle 20 kmrre.
Én egyetemre jarok, abba a városba ahol ő él, én miatta maradtam csak.
Mas szakra akartam menni, de ugy voltam vele, hogy ez sem rossz (mindkettő mérnöki)
Na de nem is ez a fontos, hanem barátnőm is jelentkezett egyetemre és azt mondta, hogy egy helyi egyetemre.
Van bőven szak ami közül lehet választani.
Most jön a pofára esés.
És tegnap este, közölte, hogy egy 200 kmrre lévő egyetemre megy, nem oda ahova mondta, és azért mondta el, csak hogy tudjam mire számíthatok.
Teljesen kiborultam, erre nem számítottam.
Kérlek segítsetek!
Tudom, hogy nem a gyakorikérdések a legjobb hely, de annyira szégyellem magam, hogy nem merem senkinek sem elmondani
Én kicsit sem hiszek a távkapcsolatban, mivel innentől számítva 5 évig kellene csinálni (28 éves koromig)
Nem érzem, hogy addig képes lennék.
Én akkora családot akarok de legalább egy feleséget, de ha havonta 2-3x látom egy napra az valahogy nekem nem megy...
És tudom, hogy a koleszból,sem lehet mindig hazajonni, mert tanulni kell, és hogy a legtöbb tavkapcsolat max hónapokat bír ki.
Egyik haverom mondta, hogy ez így működik.
Kérlek segítsetek!
Tiszteletem minden kedves válaszolónak.
Ha veled akart volna maradni, akkor ott választott volna szakot, pláne, hogy eddig ezt mondta neked. Hát nagy valószínűségel ez a kapcsolat már nem fog sokáig tartani a távolság miatt sem,meg eléggé úgy néz ki, hogy ő nem csak földrajzi értelemben akar eltávolodni tőled.
Engedd el őt, mindenféle értelemben.
Fogalmam sem volt róla
Meg azt mondta, hogy szeret, és maradna, de nem tud.
Hat igy jartal, ez a nagy helyzet. Egyreszt komplett idiota vagy, hogy egy csaj kedveert nem oda mentel tovabbtanulni, ahova szerettel volna, mert a csajok jonnek-mennek, de eleted csak egy van.
Jol erzed, a kapcsolatottok nem fogja kibirni a tavolsagot. Ahova megy rengeteg srac lesz, es tuti meg fogjak kornyekezni, talal nalad jobbat.
Ez mar el van kapalva, nyugodj bele.
Nem értem a lányt...
Elvileg megbeszéltétek,ő is tudta hogy te mit vállaltál érte...erre lelép...
Már ne is haragudj de ez így nem megy.
Nem értem a gondolatmenetét.
Az én Barátomból kiindulva ő inkább felém közelít nemhogy elmegy...pedig a miénk távkapcsolat volt és megoldottuk.
Fordított a helyet mint nálatok.
Mi mondjuk 3 évig kibírtuk távkapcsolatban és nem volt semmi gond a Hiányon kívül.
Fordított esetben szerintem nehezebb mert 5 évből nem lehet lefaragni,azt ki kell bírni,viszont a mi 3 évünkből jobb esetben lehetett volna 2 is meg 1 is...
Ezt át kell beszélnetek.Kérdezd meg, hogy ez ő hogy gondolta mert nem érted és hogy mit vár el tőled,hogyan képeli a jövőjét,mik a szándékai...muszáj ezeket a dolgokat egyeztetni.Kérdezd meg, hogy ő vállalná-e a távkapcsolatot vagy sem.
Ha jól veszem ki, akkor a csaj 18, te pedig 23. Iszonyú fiatalok vagytok! Ami ebben a korban fontos, hogy mindenki ott tanuljon tovább, ahol álmai szerint szeretne, és senki kedvéért ne adjon alább. Még olyan sok minden van előttetek, élnetek kell. Persze, ha a kapcsolatotok kibírja nem is annyira a távolság, mint inkább az idő próbáját, akkor érdemes egymásban gondolkodni.
Végezzétek el az egyetemet, ez az első. Te sem gondolod komolyan, hogy majd a barátnőd egyetem alatt hazasodik, gyermeket szül, ugye?
5 év múlva 28 évesen is elég fiatalok lesztek mindenhez. Ha pedig nem lesztek együtt, akkor annak igy kellett lennie. Ne siess!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!