Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítani szeretnék a párommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítani szeretnék a párommal de ő nem akar. Mit tehetek? 22/L

Figyelt kérdés
A párommal 4,5 éve vegayunk együtt és kb 3 éve költöztünk össze albérletbe.Neki sokszor olyan munkái voltak hogy hol mentek hónapokig,hol itthon volt hónapokig és jelenleg 5 hónapja munkanélküli.Rájöttem arra hogy nekem nem jó ez a kapcsolat,ugyanis kihasználva érzem magamat.Kifizettem helyette a tartozását különben rosszul járt volna,fizetem a számlákat és az albérletet,én vettem sokmindent a házba.Én hiába szeretem legbelül,de ugyanakkor utálom is az miatt hogy nem nézi azt hogy mekkora áldozatokat hoztam érte.Ő is sok áldozatot hozott értem a viselkedésében és azt is aláírom hogy rengeteget dolgozott ha volt munkája.De én szeretnék tanulni,hogy ne egy gyárban dolgozzak és szeretnék világot látni,szeretném ha saját cuccaim lennének.Mikor próbáltam szakítani először megértette de ő nem akart engem elengedni.Rá pár napra újra felhoztam neki de szabályszerűen leugatott.Mit tegyek?
2014. jan. 21. 00:29
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
ne engedd h befolyásoljon.. amúgy attól, h világot akarsz látni, még nem kell szakítani. nem is szereted már?
2014. jan. 21. 00:31
 2/43 A kérdező kommentje:
legbelül szeretem de nem szerelemmel,inkább csak barátként,hiszen ő a legjobb barátom.amúgysem beszélek senkivel
2014. jan. 21. 00:34
 3/43 anonim ***** válasza:
100%
Mi az hogy "leugat"? Fogod magad, elköltözöl, viszed a cuccod, vége.
2014. jan. 21. 00:36
 4/43 anonim ***** válasza:
100%

Ha te fizetsz mindent ugyis, akkor siman tedd ki a szuret!

Nem vagy koteles eltartani

2014. jan. 21. 00:39
 5/43 anonim ***** válasza:
100%
ez egy hatalmas hiba, h nem beszélsz senkivel. miért nem? nincsenek barátaid? ismerősök? akikel néha eljárkálsz?
 6/43 tevetke ***** válasza:
100%
Ha te azt mondod vége, akkor abba neki nem sok beleszólása van... az meg, hogy leugatott, hát no comment...
 7/43 A kérdező kommentje:
a napom 24 óráját azzal töltöm hogy elmegyek dolgozni,hazajövök és elvégzem a házimunkát,alszok és minden kezdődik elölről.nincs pénzem bulizásra és nincsenek barátaim.anyummal szoktam beszélni de vele is egy hónapban csak egyszer:(
2014. jan. 21. 00:41
 8/43 anonim ***** válasza:
a barátok nem kerülnek pénzbe..... soha nem is voltak?
2014. jan. 21. 00:44
 9/43 A kérdező kommentje:
nem voltak soha igazi barátaim.visszatérve a szakításra:amikor mondtam neki hogy szakítani szeretnék akkor kérdőre vont hogy miért és mikor elmondtam neki akkor a mondandójával önzőnek tartott engem..azután azzal jött hogy ha elhagyom akkor nem lessz hová mennie maximum a nagyanyjáékhoz de ott is ott van egyrakáson a pereputty és nem férnének el:(igazság szerint félek is tőle.nem tudom miért de félek tőle.
2014. jan. 21. 00:50
 10/43 anonim ***** válasza:
na, szóval a lényeg az h ne hagyd kihasználni magad, men vissza anyukádhoz, és amit eddig a lakbérre költöttél, abból gazdálkodj, ha tudsz angolul, menj hajóra dolgozni, vagy akármi.. nem fogod megbánni:)
2014. jan. 21. 00:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!