Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítani szeretnék a párommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítani szeretnék a párommal de ő nem akar. Mit tehetek? 22/L

Figyelt kérdés
A párommal 4,5 éve vegayunk együtt és kb 3 éve költöztünk össze albérletbe.Neki sokszor olyan munkái voltak hogy hol mentek hónapokig,hol itthon volt hónapokig és jelenleg 5 hónapja munkanélküli.Rájöttem arra hogy nekem nem jó ez a kapcsolat,ugyanis kihasználva érzem magamat.Kifizettem helyette a tartozását különben rosszul járt volna,fizetem a számlákat és az albérletet,én vettem sokmindent a házba.Én hiába szeretem legbelül,de ugyanakkor utálom is az miatt hogy nem nézi azt hogy mekkora áldozatokat hoztam érte.Ő is sok áldozatot hozott értem a viselkedésében és azt is aláírom hogy rengeteget dolgozott ha volt munkája.De én szeretnék tanulni,hogy ne egy gyárban dolgozzak és szeretnék világot látni,szeretném ha saját cuccaim lennének.Mikor próbáltam szakítani először megértette de ő nem akart engem elengedni.Rá pár napra újra felhoztam neki de szabályszerűen leugatott.Mit tegyek?
2014. jan. 21. 00:29
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%
szánalomból viszont ne maradj vele. nincs itt mitől félni, ha vége, akkor vége.
2014. jan. 21. 00:53
 12/43 anonim ***** válasza:
100%

Mondom, egy kapcsolat nem egy kötelező dolog, még ha 40 éves lennél 3 gyerekkel és ő tartana el, akkor megérteném hogy ezen gondolkozol, de így van esélyed lépni.

Az meg legyen az ő baja/dolga hogy hova megy szakítás után.

2014. jan. 21. 00:55
 13/43 anonim ***** válasza:
100%
Mi a szarért te végzed a házimunkát ha a pasid otthon döglik? Abba nem szólok bele, hogy ki van kihasználva meg ki nincs, nem tisztem eldönteni. Én sosem voltam az a pénzszámolgatós fajta, 2*6 hónapig tartottam el anno az élettársam a 3 év alatt, de végül nem ezért hagytam ott. Ha nem működik, akkor nem működik. Megmondod neki, hogy húzzon szépen amerre lát. Ha úgyis a tiéd a legtöbb cucc, akkor sokkal egyszerűbb neki elköltöznie. Ha mégis mindenképp te akarsz menni, akkor hívsz egy költöztető autót kedves fiatalemberekkel, felpakolják a cuccaid, és szépen tova gurultok a naplementében. Nehogy már engedélyt kérj tőle a szakításra...
2014. jan. 21. 00:56
 14/43 anonim ***** válasza:
56%
Mond meg neki, hogy jó volna, ha átvenné most ő a lakás fenntartást, mert el akarsz menni tanulni.
2014. jan. 21. 00:59
 15/43 A kérdező kommentje:
igazatok van.de egyszerüen nem érti hogy miért akarok szakítani.a házimunkába néha besegít nekem,de annyira bénácska hogy néha rossz nézni amit csinál.az a baj hogy nekem elegem volt abból hogy málhás szamár legyek.elmondtam neki hogy nem akarok felelősséget vállalni semmiért és szeretném a magam útját járni de nem érti meg.hónapok óta töprengtem azon hogy hogyan mondjam el neki hogy szakítani akarok de mikor elmondtam...rendesen én voltam a hibás mindenért...és szerinte én nem látom meg a dolgok jó oldalát
2014. jan. 21. 01:01
 16/43 anonim ***** válasza:
100%

Előzőekkel csak egyetérteni tudok, 20-on évesen nem neked kellene eltartanod a pasid, gondolom neki sincs érettségije, nem vitte semmire az életben, és már rá van szoktatva arra hogy neki csak a seggét kell vakarni otthon.

De hát, ilyen szempontból jó hogy visszatart, és lecsesz téged, neki így kényelmes, melózni nem kell, pénzelik, etetik, még a házimunkát se kell elvégeznie.

De nincs ilyen hogy "nem érti", albérletet lemondod a tulajnál, elköltözöl szüleidhez, vagy egy másikba, biztos akad átmenetileg egy kisebb garzon, aztán ennyi, onnantól ő nem a te felelősséged, pont.

2014. jan. 21. 01:05
 17/43 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.aki szeretne még hozzáfűzhet.hátha okosabb leszek:)aranyosak vagytok mindannyian
2014. jan. 21. 01:07
 18/43 anonim ***** válasza:
LOL. Hát persze, hogy nem látod a dolgok jó oldalát, mivel a barátod nem hagy neked benne helyet!! Így könnyű pfázni.
2014. jan. 21. 01:09
 19/43 anonim ***** válasza:
68%
Hát ha nem tudja csinálni a házimunkát, akkor tanítsd meg neki! De szép türelmesen, megértően!
2014. jan. 21. 01:10
 20/43 anonim ***** válasza:
100%
Akkor te vagy a hibás, nagy cucc. Gondoljon, amit akar. Ha félsz tőle, akkor meg főleg hagyd ott minél gyorsabban.
2014. jan. 21. 01:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!