Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a jelei annak ha a párod leakar rázni, vagy szakítani akar, esetleg titkol előled valamit?
Mindenféle kifogással lemondja a találkozókat, itt akár a leghülyébb kifogás is előfordulhat. Nem keres olyan gyakran mint mondjuk előtte. Nem oszt meg veled olyan sok mindent, általános dolgokról beszél, azt veszed észre rajta, hogy amit te mesélsz neki azzal untatod, nem érdeklődik felőled, vagy csak általánosságban.
Ha titkol valamit:
- Gyanúsan gyorsan kilép a számítógépből ha "váratlanul" megjelensz, dugdossa a telefonját, vagy ügyel rá, hogy ne kerüljön hozzád közel, esetleg lehalkítja amint hazaér.
- Ha van konkrét dolog amire gyanakszol és esetleg rákérdezel, akkor ködösít, rögtön "eszébe jut" valami amivel "visszatámadhat", tehát eltereli a dolgot, hárít, és azt veszed észre, hogy már rólad beszélgettek és nem is róla meg az adott kérdésedről.
Ilyesmik szerintem..
az a jel, ha érzed, le akar rázni, ha érzed valamit nem mond el, ha nem tetszik neked valami. szerintem aki őszinte önmagához és odafigyel a másikra, az nem téved, ha gyanakszik. és e téren engem már többször igazolt az élet - saját és mások példáján is. nem véletlenek a kósza gondolatok, csak sok ember nem bízik magában. rosszul teszi.
mert ha bízik magában - 1 jól ismeri fel a helyzetet 2 - ha átvágják és befejezi a kapcsolatot, magabiztosan és sikerrel kezdhet egy újat.
:)
Előzőek jól leírták ezek voltak nálunk is meg a furcsa elmaszkalasok hol voltál kérdésre adott zavaros és ijedt kitaláciok.
A szex és az intimitas teljesen megszűnt. Hideg és üres lett a tekintete kaffogo és flegma a beszéde.
Nem értem miért volt olyan nehéz elém állni és őszintének lenni....nem harapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!