Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítani szeretnék a párommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítani szeretnék a párommal de ő nem akar. Mit tehetek? 22/L

Figyelt kérdés
A párommal 4,5 éve vegayunk együtt és kb 3 éve költöztünk össze albérletbe.Neki sokszor olyan munkái voltak hogy hol mentek hónapokig,hol itthon volt hónapokig és jelenleg 5 hónapja munkanélküli.Rájöttem arra hogy nekem nem jó ez a kapcsolat,ugyanis kihasználva érzem magamat.Kifizettem helyette a tartozását különben rosszul járt volna,fizetem a számlákat és az albérletet,én vettem sokmindent a házba.Én hiába szeretem legbelül,de ugyanakkor utálom is az miatt hogy nem nézi azt hogy mekkora áldozatokat hoztam érte.Ő is sok áldozatot hozott értem a viselkedésében és azt is aláírom hogy rengeteget dolgozott ha volt munkája.De én szeretnék tanulni,hogy ne egy gyárban dolgozzak és szeretnék világot látni,szeretném ha saját cuccaim lennének.Mikor próbáltam szakítani először megértette de ő nem akart engem elengedni.Rá pár napra újra felhoztam neki de szabályszerűen leugatott.Mit tegyek?
2014. jan. 21. 00:29
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Azt elhiszem, de te sem vagy olyan gazdag, hogy kitarts egy selyemfiút.
2014. febr. 11. 18:54
 32/43 A kérdező kommentje:
Ez igaz.sajnos ő úgy látja hogy velem van baj mert negatívan gondolkodom.a tanulást peddig nem tiltja...csak mindig azt mondja az érettségire hogy hüjeség és mindig kitalál vmi kifogást a sulira..bármit is mondok.hiába maradtunk 1ütt,minden ugyanolyan maradt.viszont segit a házimunkában ha szólok neki.de ez nekem nem elég....nem tudok márr mit ttenni azért hogy jobban éljünk.itt neki kelllene tennie.megértem hogy nagyon nehéz munkát találni...de nem fél évig.hameg hazaakarnák menni akkor én lennék a xemétlláda szerintem mindenki szemében a családjából.látom hogy leszar mindent és csak azt várja hogy majd egyvalaki szol neki hogy mehet dolgozni....honapokig képes várni....én vagyok a hüje hogy esélyt aadtam neki megint.bár ne szeretném egyáltalán...:-(
2014. febr. 11. 22:04
 33/43 anonim ***** válasza:
Balf..sz vagy.
2014. febr. 11. 23:47
 34/43 A kérdező kommentje:
Az. Utolsó kommentesnek köszi.egyetértek vele:-(
2014. febr. 12. 13:30
 35/43 anonim ***** válasza:
Nem kell az engedélye és elvileg hatalma sincs kényszeríteni. A te hibád, ha nem csinálsz semmit.
2014. febr. 12. 13:44
 36/43 anonim ***** válasza:
100%
Könyörgöm dobd már ki, fáj olvasni amiket írsz...
2014. febr. 12. 18:22
 37/43 A kérdező kommentje:
Igazad van
2014. febr. 12. 19:10
 38/43 anonim ***** válasza:
Szerintem ha ennyi eszed van maradj vele, tartsd el, menjetek tönkre, sz..rj az életbe, sz..rd le az álmaidat. De azon ne csodálkozz ha az első adandó alkalommal mikor pénz szűkében lesztek, le fog lépni egy másik csajhoz aki pénzeli.
2014. febr. 12. 20:20
 39/43 anonim ***** válasza:
Olyan nem lesz aki pénzeli. :)
2014. febr. 12. 20:43
 40/43 anonim ***** válasza:
100%
Soha ne becsüld alá az emberi hülyeséget.
2014. febr. 12. 20:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!