Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom el fog hagyni?
Most lépjünk túl azon, hogy akármennyire is szeretem, ha a párom mással kvázi randizna, nem azért sírnék, hogy ne hagyjon el, hanem én magam hagynám ott. Mert azért van bennem tartás, ha valaki szeret, akkor önmagamért, szívből szeressen, mindenemmel együtt, ne pedig csak "egye fene", meg "ha ló nincs, jó a szamár is" módon.
De ez a te dolgod, én nem szólok bele a döntéseidbe.
Viszont ami nem megy, azt nem érdemes erőltetni. Ha egy kapcsolatban valami feloldhatatlan ellentétet, és ezáltal folyamatos feszültséget okoz, akkor azt a kapcsolatot értelmetlen kínlódással fenntartani. Igen, ha vége lenne, akkor rohadt szomorú lennél, sokat sírnál... aztán meg idővel találnál egy olyan partnert, akivel nem féltékenykedtek, bíztok egymásban, és akit nem zavar, hogy nem szeretsz bulizni.
Pedig vidám és boldog nem egy olyan kapcsolatban leszel, ahol ő mással randizgat, és állandóan azt érezteti veled, hogy ő másra vágyik.
Nézd... ne higyj homofóbnak, meg semmi hasonlónak, biszex vagyok, méghozzá a passzív szerepben, szóval igen, ha van férfi kapcsolatom vagy partnerem, én vagyok az, akit a másik a farkára húz. De basszus, miért van az, hogy a legtöbb passzív meleg vagy biszex még a legkapcsolatfüggőbb nőknél is képesebb önmegalázóbb módon minden tartásukat eldobni?
Törődött veled, és minden gondolatodat leste... csak közben lenézett, mert nem jársz bulizni (amúgy tényleg übergagyi indok...), és téged megalázva mással randizott. Már bocs, de ha én kicsit is szerelmes vagyok, de még csak ha valakivel szimpla szexhaver, akkor se szoktam mással randizni. Mert jóval többre tartom még azt is, akivel csak szexkapcsolatban vagyok, annál, hogy megalázzam, és megbántsam.
Az, hogy melyikőtök mikor és hogyan vállalta fel a másságát, semmivel nem helyezi egyikőtöket a másik fölé. Attól, hogy ő előbb hirdette ki ország-világ előtt, az még nem indok ahhoz, hogy gyakorlatilag érzelmileg megcsaljon.
Egyszerű a képlet. Ha boldog veled, akkor ne mással randizzon, meg másról ábrándozzon. Ha meg nem boldog, akkor keressetek olyasvalakit, akikkel boldogok vagytok. Mindenféle megaláztatás, meg beteges kapcsolatfüggőség nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!