Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Párom el fog hagyni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom el fog hagyni?

Figyelt kérdés
Egy meleg srác vagyok párom biszex 2 éve vagyunk együtt. A két év alatt néha vitáztunk és féltékenykedtunk. De mindig szerettuk egymást. Párom azt mondja hogy nem boldog mellettem mert nem jarok nagyon buliba és nagy társaságokba és féltékenyek is voltunk. Tegnap hivtam és nem vette fel és nem akart beszelni velem végül beszéltünk és mondta hogy egy sráccal tallálkozot. Sejtettem pár napja hogy valami nincs rendben. De most is mondja hogy szeret és aggódik értem.Azt mondta hogy mikor találkoztak boldogabb volt mert hasonlóak.Sokat törödöt velem régebben,de mostanában keveset. Nem tudja megmondani hogy még fognak-e találkozni. Szerintetek mit tegyek? nagyon rossz csak sírok és szomorú vagyok. Segítsetek nekem.

2017. aug. 10. 10:39
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Ez így most elég nehéz. Szerintem le kellene ülnötök ezt megbeszélni. És lehet, hogy kicsit nyitnod kellene felé és a programjai felé, mert lehet úgy érzi, hogy unatkozik melletted. De azért ennyi infóból még nehéz mélyre menő következtetéseket levonni.
2017. aug. 10. 10:48
 2/8 anonim ***** válasza:
91%

Most lépjünk túl azon, hogy akármennyire is szeretem, ha a párom mással kvázi randizna, nem azért sírnék, hogy ne hagyjon el, hanem én magam hagynám ott. Mert azért van bennem tartás, ha valaki szeret, akkor önmagamért, szívből szeressen, mindenemmel együtt, ne pedig csak "egye fene", meg "ha ló nincs, jó a szamár is" módon.

De ez a te dolgod, én nem szólok bele a döntéseidbe.

Viszont ami nem megy, azt nem érdemes erőltetni. Ha egy kapcsolatban valami feloldhatatlan ellentétet, és ezáltal folyamatos feszültséget okoz, akkor azt a kapcsolatot értelmetlen kínlódással fenntartani. Igen, ha vége lenne, akkor rohadt szomorú lennél, sokat sírnál... aztán meg idővel találnál egy olyan partnert, akivel nem féltékenykedtek, bíztok egymásban, és akit nem zavar, hogy nem szeretsz bulizni.

2017. aug. 10. 10:57
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
Hat ez komoly indok, hogy nem jarsz bulizni. :D a parod full fogyatekos. De beszelni kene vele, hogy mit akar a kapcsoaltoktol, de az hogy massal randizik kozben, eleg gaz. Szerintem jobban jarsz ha kilepsz ebbol.
2017. aug. 10. 11:01
 4/8 A kérdező kommentje:
Törödöt velem és minden gondolatom leste. ő mindig is válalta a melegségét én féltem vállalni de kiderult rolam és megbirkoztam magammal. Már nem érdekel ha melegnek néznek csak vidám és boldog szeretnék lenni.
2017. aug. 10. 11:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2017. aug. 10. 11:45
 6/8 anonim ***** válasza:
90%

Pedig vidám és boldog nem egy olyan kapcsolatban leszel, ahol ő mással randizgat, és állandóan azt érezteti veled, hogy ő másra vágyik.

Nézd... ne higyj homofóbnak, meg semmi hasonlónak, biszex vagyok, méghozzá a passzív szerepben, szóval igen, ha van férfi kapcsolatom vagy partnerem, én vagyok az, akit a másik a farkára húz. De basszus, miért van az, hogy a legtöbb passzív meleg vagy biszex még a legkapcsolatfüggőbb nőknél is képesebb önmegalázóbb módon minden tartásukat eldobni?

Törődött veled, és minden gondolatodat leste... csak közben lenézett, mert nem jársz bulizni (amúgy tényleg übergagyi indok...), és téged megalázva mással randizott. Már bocs, de ha én kicsit is szerelmes vagyok, de még csak ha valakivel szimpla szexhaver, akkor se szoktam mással randizni. Mert jóval többre tartom még azt is, akivel csak szexkapcsolatban vagyok, annál, hogy megalázzam, és megbántsam.

Az, hogy melyikőtök mikor és hogyan vállalta fel a másságát, semmivel nem helyezi egyikőtöket a másik fölé. Attól, hogy ő előbb hirdette ki ország-világ előtt, az még nem indok ahhoz, hogy gyakorlatilag érzelmileg megcsaljon.

Egyszerű a képlet. Ha boldog veled, akkor ne mással randizzon, meg másról ábrándozzon. Ha meg nem boldog, akkor keressetek olyasvalakit, akikkel boldogok vagytok. Mindenféle megaláztatás, meg beteges kapcsolatfüggőség nélkül.

2017. aug. 10. 12:03
 7/8 anonim ***** válasza:
6%
az is biztos hogy nem biszex ha 2 éve veled van...
2017. aug. 10. 15:40
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igen,elhagyott engem :(
2017. aug. 11. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!