Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan legyek normális?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek normális?

Figyelt kérdés
Nagyon katolikus módon neveltek és nem vagyok képes alkalmi kapcsolatra. Egyszerűen fix komolyat akarok, így ha olyannal találkozom aki nagyon jól néz ki, de nem tudom vele komolyan elképzelni akkor nem fekszem le vele. Ez eddig nem is lenne baj, viszont az utóbbi időben azon jár az eszem, hogy 70 évesen rohadtul bánni fogom. Ez kb egy éve így megy, de egyszerűen belémnevelték hogy ilyet nem szabad. Hogyan tudom a "gondolkodásmódomat" megváltoztatni? Egyszerűen ilyen kis "szerelmes hülye" vagyok, de hiába fogom fel hogy változni akarok, nem megy. Aki hasonlóan volt vagy van ötlete, írjon! 25F
2019. máj. 28. 22:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

És ha buliba kicsit iszogatnál? Olyankor nyitottabb az ember, leheg, hogy kicsit el tudnád felejteni, hogy hogyan neveltek.

Egyébként semmi baj nincs a felfogásoddal, hidd el, egy normális nőnek ez lesz az érték, hogy nem mennyiségre, hanem minőségre mész.

2019. máj. 29. 07:27
 12/14 anonim ***** válasza:

“Normális nőnek”

Manapság a kapcsolatok 75%-a 2 év után válással végződik:D

Plusz ezrével vannak olyan kapcsolatok, ahol mind a ketten félrejárnak...

2019. máj. 29. 07:39
 13/14 anonim ***** válasza:

Teljesen normális, csak manapság a többség nem így gondolkodik, szóval sajnos ezt így megszívod.

Ha a szigorú neveltetésed ellenére már nem vagy szűz, akkor van remény.

2019. máj. 29. 10:50
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:) Jogos volt a kérdés, hogy miért azt tartom normálisnak, vagy egyáltalán mi a normális számomra. Igazából csak így fogalmaztam, nem úgy értettem, hogy szerintem az a normális, hanem hogy az a megszokott és esetleg én nem vagyok "normális". Attól is picit tartok amit többen is írtak, hogy nem találok majd olyan nőt aki ezt értékeli. Eddig sikerült, mondjuk tényleg nehéz, inkább eltitkolom hogy ilyen vagyok, mert érzem hogy ezért azt gondolnák rólam, hogy valami bajom van. Viszont isteni mikor hasonló nőt találok, nagyon erős tud lenni a kapocs:)
2019. máj. 29. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!