Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő legyek? Jó vagyok az ágyban, úgy hívnak, hogy a falu bikája pedig városi vagyok, és emiatt nem találok normális kapcsolatot.29 F
Figyelt kérdés
2018. jún. 18. 11:45
1/9 anonim válasza:
Én még ne láttam olyat hogy valaki azzal dicsekedett hogy jó az ágyban és ez tényleg így lenne. Pedig volt már jópár kapcsolatom, tapasztalatból mondom. Általában csak egy dicsekvő, öntelt, önző pasi volt.
Akik a legjobbak voltak meg sem elítették a teljesítényüket vagy a méretüket.
2/9 anonim válasza:
Az elsőnél a pont. Ettől a stílustól elmenekülnek a csajok. Amúgy a falu bikája csak bőg, amíg a többiek b...@sznak 😀
3/9 anonim válasza:
#2 vagyok. Nem kell privát üzi, pasiként vélekedek így.
4/9 anonim válasza:
Falu bikája = bőgni tud, de bacni nem.
Azért nincs csajod, mert ezt ők is tudják
5/9 anonim válasza:
Falu bikája
Te bőgsz mindenki más meg bszik
7/9 anonim válasza:
kérdező: és bejött a terv, hogy így csajozz? kaptál privátot?
8/9 anonim válasza:
A falu bikája jelzőt nem az kapja, aki jó az ágyban, hanem aki akárkit lekúr.
9/9 anonim válasza:
Hat mifelenk a falu bikaja jelzot az kaoja, aki fuvel-favak bacik, de normalis nonek soha nem kene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!