Szerintetek normális vagyok hogy azért nem megyek el biciklizni a faluban mert akkor köszönni kell az embereknek?
Városban sem jobb, mert a szűkebb környezetedben pont úgy ismerni fognak arcról, mint falun.
De cserélhetünk, én falura akarok költözni :)
Na pont ugyanígy vagyok én is, csak a sétálással. Sokszor olyan jól esik elmenni az egész napos ülőmunka után egy kis sétára a faluban, de én is utálom, amikor jönnek szembe az utcán, és mki rád néz, várja h te köszönj elsőnek, aztán némelyik bunkó még vissza sem köszön. A mi falunkban is ez a szokás. Pont ezért szoktam mostanság estefelé sétálni menni, amikor már kezd szürkülni, ilyenkor már kevesebb ember van az utcán :D
Plusz nekem a séta amolyan "meditáció" is, ilyenkor szeretek elmélyülni a gondolataimban, és baromira zavar, ha ötpercenként félbe szakít vki a köszönéssel.
Meg hát pl szüleimet szinte mki ismeri a faluban, ezáltal engem is tudnak h ki vagyok, így rámköszönnek, de persze nekem fogalmam sincs h kicsoda az illető. De ha meg nem köszönök vissza, akkor elmondják a szüleimnek h "micsoda bunkó fiad van, nem köszönt". Sajnos a falu egy ilyen hely, ilyen szempontból nem is szeretem.
Neked is ezt tudom javasolni, hogy vagy bicajozz a falu néptelenebb részén, vagy pedig kora este, amikor még nincs vaksötét, de az emberek nagy része már bezárkózik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!