Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek újra normális?
Üdv a klubban. Eleinte sokan így voltunk, én is. Aztán ahogy elfogadod és megtanulod kezelni, isteni életed lesz!
Az ismerkedést meg nem add fel, lehet itt majd sikerül! :)
Rengetegen elnyomják ezt tudatalatt, vagy csak később érnek be ezek a dolgok, nem feltetétlen mutatkozik tizen-huszonévesen.
Nem vagy még elkésve semmivel!
Nem kell "normálisnak" lenned. Semmit ne erőltess, amit nem szívből szeretnél! Pont ezért, hallgass a szívedre és ha úgy érzed, hogy nővel kell lenned, akkor keress nőt. Ha tudsz, járj el leszbikus szórakozóhelyekre, eseményekre, vagy ha megoldható, akkor költözz egy nagyobb városba.
Én huszonéves vagyok, tizenévesen jött a "pofon", hogy a nők is érdekelnek. Azóta azt hittem, sikerült elnyomnom magamban, de időről időre felbukkant egy nő, aki megtetszett, esetleg beleszerettem. Most is mintha a sors űzne tréfát belőlem, naponta találkozom egy nővel, akibe beleszerettem, ráadásul még leszbikus is. Szóval te se add fel, a legváratlanabb helyzetekben jöhet a szerelem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!