Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan legyek újra normális?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek újra normális?

Figyelt kérdés
Mindig vonzódtam a nőkhöz. Az utóbbi öt évben nem is volt férfival szexuális kapcsolatom, meg hiába akarnak ismerkedni nem érdekelnek. Beregisztráltam leszbikus társkeresőre de csak alkalmiak írtak, semmi komoly. Belül érzem, hogy nővel szeretnék kapcsolatot, de ez nem lehetséges. Nem gondolom, hogy megtudnék ismerkedni egy nővel, meg ilyen szempontból sem jó helyen élek. Valahogy vissza szeretnék állni arra, hogy a férfiakat szeressem, de nem megy. N
2018. jún. 17. 20:31
 1/10 anonim ***** válasza:
95%

Üdv a klubban. Eleinte sokan így voltunk, én is. Aztán ahogy elfogadod és megtanulod kezelni, isteni életed lesz!

Az ismerkedést meg nem add fel, lehet itt majd sikerül! :)

2018. jún. 17. 20:36
 2/10 A kérdező kommentje:
De én már 33 éves vagyok. Nem a tizen, huszas éveimben kellett volna erre rájönnöm ennyire?
2018. jún. 17. 20:40
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
Ha 5 éve nem voltál férfival akkor a 20-as éveidben kezdődött:-)
2018. jún. 17. 20:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Rengetegen elnyomják ezt tudatalatt, vagy csak később érnek be ezek a dolgok, nem feltetétlen mutatkozik tizen-huszonévesen.

Nem vagy még elkésve semmivel!

2018. jún. 17. 20:47
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne akarj újra "normális", azaz, hetero lenni. Nem fog menni! Ha el is nyomod magadban a biszexualitásodat, a vágyadat, hogy nővel legyél, csak szenvedni fogsz miatta. Nem késtél még le semmiről, és idővel sikerül párkapcsolatot is kialakítanod.
2018. jún. 17. 23:07
 6/10 he84 ***** válasza:
100%
Nem kell aggódnod, így is normális vagy, ne foglalkozz a homofóbokkal! Én is biszexuális nő vagyok. Én nálam is néhány éve derült ki, hogy bi vagyok, pedig már kicsivel én is 30 felett vagyok. Ha nem megy már férfiakkal, akkor nőkkel csináld. Kitartást!
2018. jún. 17. 23:58
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell "normálisnak" lenned. Semmit ne erőltess, amit nem szívből szeretnél! Pont ezért, hallgass a szívedre és ha úgy érzed, hogy nővel kell lenned, akkor keress nőt. Ha tudsz, járj el leszbikus szórakozóhelyekre, eseményekre, vagy ha megoldható, akkor költözz egy nagyobb városba.

Én huszonéves vagyok, tizenévesen jött a "pofon", hogy a nők is érdekelnek. Azóta azt hittem, sikerült elnyomnom magamban, de időről időre felbukkant egy nő, aki megtetszett, esetleg beleszerettem. Most is mintha a sors űzne tréfát belőlem, naponta találkozom egy nővel, akibe beleszerettem, ráadásul még leszbikus is. Szóval te se add fel, a legváratlanabb helyzetekben jöhet a szerelem. :)

2018. jún. 18. 20:18
 8/10 he84 ***** válasza:
100%
Hát azért csak úgy ismeretlen emberekbe nem lehet beleszeretni. Első látásra inkább fellángolás, rajongás van, nem több. Ha valaki beleszeret a másikba, akkor annak belső jellemébe szeret bele, ha már valamennyire ismeri, vagy jobban.
2018. jún. 18. 20:43
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én sem ismeretlen emberekbe szerettem bele. Ismertem őket egy ideje, amikor kialakult az érzés. Akibe most vagyok szerelmes, őt is ismerem 10 hónapja. Viszont csak az utóbbi 3 hónapban kezdtünk el többet beszélni, elmenni ide-oda. Ez volt a pont az i-n, mert megismertem a személyiségét és teljesen megfogott.
2018. jún. 18. 20:45
 10/10 he84 ***** válasza:
Oké, az más.
2018. jún. 18. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!