Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek közvetlenebn az exemmel? Ez normális?
Szakítottunk egy fél éve, és kerültük egymást.
Most azonban nagyon jóba lett a legjobb barátnőmmel, gyakram meg is ölelik egymást (a barátnőm nem tudja hogy jártunk). Így a közelemben van. A közelében zavarba jövök, inkább elmegyek, vagy csak nevetek kínomban és hülyeséget beszélek.
Én már esküszöm nem szeretem, undorodom tőle.
Veletek is volt ilyen? Nem, nem fogom még jobban keresni a társaságat, jó hogx nem vágom pofon.
#1 háromazor olvastam vissza a kérdést és a leírását, de egyszer sem találtam meg benne az "exeid/exeim" szót, de mindegy.
Szerintem normális, hogy ilyen reakciót vált ki belőled az exed közelsége. Szerintem erre előzetesen nem lehet felkészülni, maximum akkor tudsz ellene tenni, mikor megtörténik a dolog. Próbálj arra gondolni, hogy a barátnőd boldogsága a legfontosabb, akkor talán sikerül megnyugodnod. Viszont hogyha olyat tett az exed, ami miatt Te pofon akarod vágni, akkor lehet, hogy figyelmeztetni kéne a barátnődet, nehogy beleessen ugyanabba a csapdába ő is. (Természetesen az utolsó csak egy tanács, mivel nem ismerem a körülményeket, nem biztos, hogy szükséges.)
Sok szerencsét! :)
Nem szerelmes belé csak közeli haverok, majdnem szomszédok, meg minden.
De köszönöm a választ!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!