Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Normális a pecsételés, és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális a pecsételés, és befolyásolhat ez valamit? Mennyit kell várnom, hogy biztosan védett legyek?

Figyelt kérdés
Jangee nevű fogamzásgátlót szedek már 13 napja. Az első héten a mellfeszülésen kívül semmi panaszom nem volt, de az utóbbi 4-5 napban pecsételés előfordult. Jelenthet ez valamit? Tudom, hogy lehet ilyen hatása a kezdeti időben, de előfordulhat, hogy nem hat a gyógyszer? A doki azt mondta, 2 hétig várni kell, amíg hat, édesanyám aki gyógyszerész 1 hónapot javasolt, de olvastam már 10 napról, sőt a betegtájékoztatón 1 nap van... Szerintetek? :S (L/17)

2012. jún. 22. 10:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem is két hetet mondod a nőgyógyászom de én azért vártam egy hónapot! A miután elfogyott első doboz és még utána is jelentkeznek a tűnetek akkor lehet, hogy újra elkéne menned a dokidhoz. Nekem annyiban segitett, hogy mindig pontosan 28 napra jött meg.
2012. jún. 22. 10:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Az első levél után már tuti véd. Szóval 13 nap után még ne élvezzen beléd a párod...
2012. jún. 22. 11:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Úgy tervezzük, hogy azért az elején használunk óvszert... Úgy már biztonságosabb lenne, nem? Köszönöm szépen a válaszokat, tanácsokat! (:
2012. jún. 22. 12:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen :) úgy már gond nem lehet :) meg nekem régebben azt mondta valaki, hogy egy hónap kell teljesen véd, és ha abba hagyod akkor a szervezetnek megint csak 1 hónap kell mig megszokja, hogy nem szeded
2012. jún. 22. 13:31
 5/5 anonim válasza:
még csak 16 vagy, ne menőzz! :D
2012. jún. 22. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!