Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Fogamzásgátló elkezdése után, természetes a pecsételés?
Figyelt kérdés
Menstruációm első napján vettem be. szept 25-én. Még mindig megvan :/ mintha utolsó napokon lennék de nem akar elmúlni.
Szerintetek el fog, vagy "így marad" a következő menszeszig?
Lindynette 20
2011. okt. 5. 16:23
1/9 anonim válasza:
Van aki ilyenkor 1 hónapig huzamban vérzik! utána beáll!
2/9 anonim válasza:
Ha irodában dolgozol, akkor ott elég természetes, hogy pecsételnek. De most akkor hogy jön ide a fogamzásgátlo? O.o
3/9 A kérdező kommentje:
akkor egész hónapba meglesz..?
inkább h jön ide az iroda? a "fogamzásgátlás" kategóriába írtam.
2011. okt. 5. 16:45
4/9 LadyLee válasza:
Igen, nyugi. 1-2 alatt biztos elmúlik.
5/9 LadyLee válasza:
Mármint igen, normális és 1-2 HÉT alatt tuti elmúlik.
7/9 anonim válasza:
Most szórakoztok ezzel a pecsételéssel, vagy tényleg nem értitek?
Pecsételés definíciója (csak hogy ne hagyjak senkit kétségek között): amikor a vérzése csak pecsétszerűen jelentkezik, csipp-csöpp. Érteni?:)
Amúgy normális az első hónapban a pecsételés, de ha nem múlik el a 2. levélig akkor menj vissza dokihoz.
8/9 Jokaieleg válasza:
De azért lehet szeretkezni,ha van pecsételés?!
9/9 MR.Lala válasza:
Pasi vagyok, de azt tudnám ajánlani hogy elsősorban a tabletta dobozában található betegtájékoztatót olvasd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!