Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan legyek normális?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek normális?

Figyelt kérdés
Nagyon katolikus módon neveltek és nem vagyok képes alkalmi kapcsolatra. Egyszerűen fix komolyat akarok, így ha olyannal találkozom aki nagyon jól néz ki, de nem tudom vele komolyan elképzelni akkor nem fekszem le vele. Ez eddig nem is lenne baj, viszont az utóbbi időben azon jár az eszem, hogy 70 évesen rohadtul bánni fogom. Ez kb egy éve így megy, de egyszerűen belémnevelték hogy ilyet nem szabad. Hogyan tudom a "gondolkodásmódomat" megváltoztatni? Egyszerűen ilyen kis "szerelmes hülye" vagyok, de hiába fogom fel hogy változni akarok, nem megy. Aki hasonlóan volt vagy van ötlete, írjon! 25F
2019. máj. 28. 22:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%

Sehogy, ez teljesen normális!

Bárcsak minden pasi ilyen lenne!

L

2019. máj. 28. 22:54
 2/14 anonim válasza:
100%
Pont, hogy te vagy normális és aki másképp gondolja azzal van baj. Ha nem így neveltek volna akkor is lehet, hogy ugyan így gondolnád. Ha mégis nagyon változtatnál szánd rá magad próbálj ki egy egy éjszakás kalandot. Utána tudni fogod, hogy ez jó e így neked vagy nem.
2019. máj. 28. 22:55
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Szóval az a baj, hogy nem baszol meg mindenkit, aki szembe megy veled? Nekem is kapcsolat kell ahhoz, hogy valakivel lefeküdjek, meg kell bíznom benne. Szerintem ez jó tulajdonság. Sokan fogják értékelni.

F

2019. máj. 28. 22:56
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszi, ezen is gondolkodtam, hogy jó ez így. Csak most volt már egy-két nagyon szép nő aki kimaradt és eszembe jutott, hogy később esetleg bánni fogom. Meg úgy önmagában sem tudom, hogy nem-e fura ez a hozzáállás tőlem. Férfiatlan stb.
2019. máj. 28. 22:57
 5/14 anonim ***** válasza:
79%

Tutira bánni fogod!

Egy életünk van, azt kell minél tartalmasabban eltölteni! A sok elszalasztott alkalmat majd öreg korodban fogod bánni, visszaemlékezve, hogy ezt is, azt is kihagytam az életemből! És itt nem csak a szexre gondolok!

2019. máj. 28. 23:07
 6/14 A kérdező kommentje:
És mit tegyek, hogy megváltozzak? Egyszerűen zsigerből jön. Kb ugyanazt érezném, mintha lopni mennék valahova, egyszerűen úgy szocializálódtam, hogy teljesen taszít. Mit csináljak? Vagy mire gondoljak? Vagy ez hosszú folyamat és majd megváltozok? Gondolom nehéz megválaszolni, kevesen vannak így. Az a baj, hogy visszataszít az is hogy egy nő belemegy. Teljes elmebaj vagyok. Nem rég voltam először szórakozóhelyen, eddig kimaradt. Ott is elköszöntem reggel egy lánytól, mert egyszerűen nem menne. Mire gondoljak? Esetleg valami könyvet olvassak, vagy filmet nézzek ami ilyenről szól.
2019. máj. 28. 23:17
 7/14 Gymnospermatophyta ***** válasza:

Ez szerintem se baj, sőt. Én is így vagyok vele, hogy nem szeretnék alkalmit, csak kapcsolatot. Ez nem baj, sokaknál inkább előny. Lehet, hogy a barátok hülyének néznek, de szarni bele. :)

25/f

2019. máj. 28. 23:32
 8/14 anonim ***** válasza:
67%

Istenem nehogy megváltozz!! Ilyen pasi kell majd nekem is.

Eleve a kérdés feltevését nem igazán értem... Úgy kezded, h higyan legyél normális. Számodra akkor most mi a normális? Elvileg úgy beléd van nevelve a katolikus felfogás, hogy képtelen vagy léha életetélni. Ennek ellenére h így éled a szexuális életed, kijelented h ezt nem tartod normálisnak? Kissé ellentmondásos amit mondasz.

De visszatérve. Igen, neked kevesebb "trófeád" lesz. Kevesebb élmény. Ezt biztos bánni fogod. Miért ne tennéd? De ha bánod h kihagytad az nem jelenti kapásból, h mindenképp meg is kellett volna tenni.

Értékelendő a jelenlegi hozzáállásod, ne változtass rajta. Hidd el, százszorosan ki fog fizetődni!

2019. máj. 28. 23:53
 9/14 anonim ***** válasza:
most neharagudj de vmit elfelejtesz...a saját gondolataidat te irányitod :D arra gondolsz amire csak akarsz, de amig arra fogod h n gondolhatsz másra csak arra amire neveltek addig pontosan a saját gondolati börtönödben fogsz élni.
2019. máj. 29. 00:21
 10/14 anonim ***** válasza:

Mekkora hülyeség!

Ne szerelemhez kösd a szexet, mert az idővel elmúlik.

Vonzalomhoz és kémiához....

2019. máj. 29. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!