Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek normális?
Sehogy, ez teljesen normális!
Bárcsak minden pasi ilyen lenne!
L
Szóval az a baj, hogy nem baszol meg mindenkit, aki szembe megy veled? Nekem is kapcsolat kell ahhoz, hogy valakivel lefeküdjek, meg kell bíznom benne. Szerintem ez jó tulajdonság. Sokan fogják értékelni.
F
Tutira bánni fogod!
Egy életünk van, azt kell minél tartalmasabban eltölteni! A sok elszalasztott alkalmat majd öreg korodban fogod bánni, visszaemlékezve, hogy ezt is, azt is kihagytam az életemből! És itt nem csak a szexre gondolok!
Ez szerintem se baj, sőt. Én is így vagyok vele, hogy nem szeretnék alkalmit, csak kapcsolatot. Ez nem baj, sokaknál inkább előny. Lehet, hogy a barátok hülyének néznek, de szarni bele. :)
25/f
Istenem nehogy megváltozz!! Ilyen pasi kell majd nekem is.
Eleve a kérdés feltevését nem igazán értem... Úgy kezded, h higyan legyél normális. Számodra akkor most mi a normális? Elvileg úgy beléd van nevelve a katolikus felfogás, hogy képtelen vagy léha életetélni. Ennek ellenére h így éled a szexuális életed, kijelented h ezt nem tartod normálisnak? Kissé ellentmondásos amit mondasz.
De visszatérve. Igen, neked kevesebb "trófeád" lesz. Kevesebb élmény. Ezt biztos bánni fogod. Miért ne tennéd? De ha bánod h kihagytad az nem jelenti kapásból, h mindenképp meg is kellett volna tenni.
Értékelendő a jelenlegi hozzáállásod, ne változtass rajta. Hidd el, százszorosan ki fog fizetődni!
Mekkora hülyeség!
Ne szerelemhez kösd a szexet, mert az idővel elmúlik.
Vonzalomhoz és kémiához....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!