Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy y olyan pasiról, aki nem szereti viszonozni az orált?
Nagyon idegesít.. Én mindent megtettem/ teszek neki, sokkal többet csinálom, hátha észreveszi magát. De nem. Szívesen fogadja, de visszafelé egyátalán vagy csak konkrét kérésre viszonozza.
5 éve vagyunk együtt, eleinte még csak- csak ment a dolog. én 32, ő 36.
/Nem kérek ajánlatokat, csak tanácsokat ! köszi/
Önző..
Én nem értem, egy férfi hogy nem vágyik, vonzódik a nő orális kényeztetéséhez? Eleve nincs annál jobb, amikor a nőt eljuttatod a csúcsig, és utána látszik rajta, hogy 'viszonozni' akarja, mindent meg tesz, és látod, hogy nem muszájból csinálja, hanem ő is akarja.
Egyébként nem egy ilyenről hallottam már, hogy a férfi (vagy néha nő) egy kapcsolatban úgy gondolja, hogy neki 'jár' az orál, de neki nem kell adnia. Szerintem szimplán önzés, mert ha nem szereti csinálni, azt le kellett volna kommunikálni korábban, nameg akkor ő se akarja/várja el, hogy Te csináld. Én a helyedben nem csinálnám, max akkor amikor ő is... Persze közöld vele, hogy te ezt szeretnéd erre vágysz, így teljes az együttlét.
F
#7! Nagyon le vagy maradva! Nem csak a nagyszüleink szoptak-nyaltak, hanem már az ókori Rómában is gyakorolták az orális szexet!
A kérdésre válaszolva: Meddig akarsz így élni vele? Teljesen világos, hogy más az igényetek a szexben! Ő önző módon elvár tőled olyan dolgot amit nem hajlandó viszonozni! Így akarod leélni az életedet? Tedd lapátra az ürgét minél hamarabb és ismerkedj meg egy normális pasival, akinek a Te örömöd is fontos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!