Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy y olyan pasiról, aki nem szereti viszonozni az orált?
Figyelt kérdés
Nagyon idegesít.. Én mindent megtettem/ teszek neki, sokkal többet csinálom, hátha észreveszi magát. De nem. Szívesen fogadja, de visszafelé egyátalán vagy csak konkrét kérésre viszonozza.
5 éve vagyunk együtt, eleinte még csak- csak ment a dolog. én 32, ő 36.
/Nem kérek ajánlatokat, csak tanácsokat ! köszi/
2019. ápr. 29. 09:33
2/25 anonim válasza:
Szerintem el kell fogadnod,nem mindenki szereti csinálni,Te is csak akkor csináld ha valóban élvezed.Ha amúgy jó a szex akkor szerintem ez nem gond,voltam már én is olyan fiúval ahol egyikünk sem csinálta és nagyon jóm volt a szex.
3/25 anonim válasza:
Jobban hiányzik-e a nyalás mint amennyire ő hiányozna ha kib@$znád? Ha igen b@$zd ki, ha nem... tudsz jobbat? Nem GYK-ról fogsz választ kapni ha kapsz valahol is...
4/25 A kérdező kommentje:
#2! nem volt előtte sok pasim, de ott magától értetődő volt. Sőt, az egyik exem, többet adta mint kapta....és nagyon jólesett.
A szex olyan orál nélkül, mint egy töltetlen palacsinta, vagy nem is tudom, mihez hasonlítsam. És legalább ne szeretné kapni se, de csak úgy nyomja rá a fejem. Nagyon zavar.
2019. ápr. 29. 09:47
6/25 A kérdező kommentje:
És megmondom, márgondoltam arra is, hátha rossz az “ ízem” vagy büdòs vagy nemtom. Én hülye már odáig fanyalodtam, hogy megkóstoltam, hátha ez “ igazolja” hogy miért nem. Teljesen normális minden. Nem büdi, és a higiéniára is mindig odafigyelek.
2019. ápr. 29. 09:53
7/25 anonim válasza:
Ez hülyeség,ha két ember szereti egymást,jól néznénk ki ha az orális szexen múlna a kapcsolat,szüleink,nagyszüleink azt sem tudták,hogy mi az,mégis boldogságban elvoltak.Én még egy fiúnak sem erőltettem,amúgy is maga az aktus ami igazából izgalomba hoz.
8/25 A kérdező kommentje:
ėn a kapcsi elején megmondtam neki, hogy nálam fontos. Egy ideig oké is volt, bár akkor se volt gyakran, de mondjuk hetente - kéthetente 1x csinálta.
2019. ápr. 29. 09:59
9/25 anonim válasza:
A pasim eddig egyszer nyalt ki. Jónak jó volt, de jobban szeretem én adni.
10/25 A kérdező kommentje:
Én -mivel csiklóban vagyok “ erős”- kifejezetten élvezem es el is tudok menni , ha nyalnak. Ezt ő is tudja. De min. baromi jól benedvesedek tőle. Dehát magyarázhatom ezt napestig.
2019. ápr. 29. 10:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!