Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy y olyan pasiról, aki nem szereti viszonozni az orált?
Nagyon idegesít.. Én mindent megtettem/ teszek neki, sokkal többet csinálom, hátha észreveszi magát. De nem. Szívesen fogadja, de visszafelé egyátalán vagy csak konkrét kérésre viszonozza.
5 éve vagyunk együtt, eleinte még csak- csak ment a dolog. én 32, ő 36.
/Nem kérek ajánlatokat, csak tanácsokat ! köszi/
Csak magadtól várhatod a megoldást.
Az ember nem szeret nyalni teged. Erről nem tehet! Szexuális vàgyakat nem lehet akarattal irányítani.
Ha nem tetszik a felállás, szakits.
"Nagyszüleink azt sem tudták,hogy mi az,mégis boldogságban elvoltak"
Ezt ugye nem írtad komolyan?
Minél jobban visszamész az időben, annál durvább volt a szexuális kultúra.
Azért mert a "média kommunikáció" akkor gyerekcipőben járt, és az emberek nem kürtölték szét mit hogyan kinek és mikor, nem jelenti azt, hogy nem létezett!
Bozony nagyon is létezett, a te nagyid pont ugyan úgy ha nem jobban orálozta a nagypapádat mint most bármelyik átlag kapcsolatban az emberek.
Sőtt még az üknagyid is, szóval sületlenségeket ne beszél.
Én csak egyet írok, innen loptam az írást valamelyik kérdésből, mert ezt előttem is nagyon de nagyon jól megfogalmazták:
"Az orális szexet nem kell megszeretni. A társadat, párodat kell annyira szeretni, hogy minden porcikáját kivánd, ne taszítson semmi ami az övé, és akard, hogy neki minél jobb legyen. Köznapian ezt szerelemnek hívják, és aki megéli, annak nem szokott ilyen kérdése lenni. :)"
Elfogadom ha Neki ez nem oké
Undorodik vagy valami
De akkor Ne várja el hogy Én leszopjam.
Adok-kapok ha nem kapok orált akkor én se adok..
Mert ez önzőség.
Én mindent Ő semmit.
25N
Gyökér .
Elég idióta vagy ha te meg csinálod neki...Sőt,egy lúzer vagy.
Nem lenne a pasim és az ágyig se jutnánk el.
De te vagy a hülye, én kerekperec megmondanám, majd akkor szopok, ha kinyalt, és elélveztem. Ha nem, akkor nincs semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!