Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy szexi kép pasiról? 24L
Nem tudom, de én nem indulok be pasikról készült képekre. Nem vagyok vizuális. Nem tudom mit küldött neked, de lehet te is így vagy vele.
22L
2#
Fújj
Most el lehet ezt humorizálni, de csalódtam tényleg. Nem tudom hogy ő volt béna, vagy általánosságban nem lehet szexi fotót készíteni paikról.
Én sem tudom hogy mit vártam, bár kicsit a nőkhöz is vonzódom (bár még sosem próbáltam semmit) így tudtam h mi izgatjafel a pasikat. Ő el is volt ájulva
Pedig egy farkas kép is lehet szexi
2# Szégyeldd magad! Most belehánytam a billentyűzetbe!
Nincs az a férfi, akinek meztelen fotót küldenék magamról.
De még hiányos öltözetűt sem! Nem szeretném magam viszontlátni pucéran a neten.
Nekem most lett egy hóbortom, hogy a sötétzöld kardigánom nem pólóra veszem fel, hanem csak az van rajtam, és úgy nézem magam a tükörben, és eléggé tetszem magamnak, ahogy a testemre simul. Középen nincs összegombolva, ott kilátszik a mellkasom nyaktól lefelé egy csíkban. Ha egyszer regisztrálok Tinderre, lesz ilyen képem is.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!