Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
O is lassan viszonozni fogja?
Figyelt kérdés
2honapja vagyunk egyutt, 3 hete szexelünk es kb 4-5napja csináltam neki orálisan. Azóta többször is.
O viszont engem nem nyalt ki, mondani nem akarom neki.
A legelejen amikor csak petting volt akkor egyszer kiakart nyalni, de eltoltam mert szégyenlős vagyok es akkor korainak ereztem.
2019. márc. 19. 08:53
1/8 anonim válasza:
Az durva, hogy nem jön rá magától. Ha egy idő után nem akar kinyalni akkor szólj neki burkoltan.
2/8 anonim válasza:
Azért van a szád hogy beszélj vele
Lehet ő még abban a hitben van hogy nem szeretnéd
3/8 anonim válasza:
Valószínűleg azt hiszi azért toltad el, mert nem szeretnéd.
4/8 anonim válasza:
gondolom azzal, hogy eltoltad azt hiszi, hogy oké, te nem szereted és várja, hogy megint visszatold. Tedd meg az első lépést és mond meg neki, hogy most ő jön, hidd el, örömest fogja csinálni
5/8 A kérdező kommentje:
Nem merem, mert lehet nem akarja. En meg nem akarom ráerőltetni.
Lehet zavarja,hogy túl nedves vagyok vagy nem tudom.
2019. márc. 19. 09:30
6/8 anonim válasza:
Nagyon fiatal vagy nem való még nektek párkapcsolat :/
7/8 anonim válasza:
Ja, kommunikáció.
Ha ugyanezt elmondod neki, amit itt most leírtál valószínű az lesz, amit az előző válaszolók mondanak, örömmel fog kényeztetni orálisan.
(Csak így zárójelben, ha nagyon sokat vársz, lehet magától újra próbálkozni fog.)
8/8 anonim válasza:
Azzal kell neki szólni, amivel meg szoktad órálozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!