Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az hogy ebben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy ebben kívánok más pasikat akármennyire jól néznek ki csak 1 adott személyt, akivel akarok lenni, lassan 2 éve?

Figyelt kérdés

DE...ö vàgyik más lányokra( sokkal fiatalabbakra mint èn)

Kb 15-20 evesekre...èn 31 vagyok....nem akar járni....nem volt mással de folyamatosan már angol erősen az èrzès hogy mikor veszíteni el eshogykevès vagyok neki. :( És...nem tudok nyitni ,képtelen vagyok otthagyni annyira őt szeretem csak és nem érdekel semmi más férfi ,fiú akárhogy néz ki akármilyen ha összeszerelési mással vagy összejön akkor én úgy érzem vége az életemnek komolyan és folyton érzem ezt folyton lehúz nagyon lelkileg,fizikálisan roncsának érzem magam de nem tudok ebből kilépni!!!!!:(

2019. jan. 29. 00:08
 1/6 A kérdező kommentje:
Félreértés ....felreirtam...miért nem tudok kívánni más pasikat...
2019. jan. 29. 00:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Több helyen is felreirt a telefonom...
2019. jan. 29. 00:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha megtetszenek neki más lányok, de mégsem volt mással és kitartott melletted, az valószínűleg azt jelenti, hogy ő is szeret téged.

Mi pasik sajnos így vagyunk biológiailag összerakva, a vágyait nem tudja az ember befolyásolni, de a tetteit igen.

38/F

2019. jan. 29. 01:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát pedig ha nem akarsz nagyot esni, akkor meg kell tudnod mást is kivánni - ha nem akarsz folyton masztizni...
2019. jan. 29. 01:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Hogy miért van? Mert szereted, szerelmes vagy bele. Ez a normális, az ember alapvetően monogám, egyet tud igazán szeretni.

Ne akarj kilépni, ne szenvedj ettől. A pasidnak mondd ls meg, hogy ő kell neked, más nem. Ha van lelke, akkor nem kell folyton rettegned, nem hagy el.

Van okod rá, hogy tarts attól, hogy mást akar, azon kívül, hogy nézegeti a csajokat? Mert az csak modortalanság, de nem megcsalás...

2019. jan. 29. 07:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Értelmes ez a kérdés?
2019. jan. 29. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!