Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a pasinak hogy miért nem akarok vele találkozni (szexelni)?
Van egy pasi, akivel több mint egy éve nem találkoztunk, más városban élünk. Írt, hogy szeretne talizni velem, vagyis szexelni akar. De én nagyon gátlásos vagyok, és félek csalódni fog, mert ugyan soha nem voltam vékony, de mást mutatok azért, csinosan felöltözve,magas sarkúban, mint meztelenül, összegyűrődve a hasam, vagy behajlítva a lábam, nyilván vastagabbnak tűnik a combom,és melltartó nélkül a G kosaras mellem sem biztos hogy túl szép látvány...
Hónapok óta beszélgetünk, nyilván a szex is feljött, hasonló beállítottságunk van e téren, de nem tudom mi lenne a jobb.
1. Nem foglalkozok ezzel, és találkozok vele.
2. Elmondom neki, hogy emiatt nem lesz tali.
Szokták mondani, hogy vonzó, ha egy nő magabiztos, és kiábrándító, ha elkezd szabadkozni.
Ismerjük egymást egyébként régről, tudja egyébként milyen vagyok, azt mondja mindig, hogy szereti, hogy állandóan nevetek, hogy tudunk beszélgetni mindenről, és hogy kíván. Én is őt egyébként, de emiatt tanácstalan vagyok.
Vélemények? A fogyj le ha rinyálsz, nem érdekel, mert nem akarom olyannak mutatni magam amilyen nem vagyok.
Ha le is fogynék pár hónapig tartana csak.
"Írt, hogy szeretne talizni velem, vagyis szexelni akar."
Ez azért igy sok. Oké oké, igaz amit írsz, de így mégse kéne leírni...
Nr mondd el neki hogy leertekeled magad mert ettöl elmegy a kedve
Eleg rossz ha igy indulsz neki , ez befolyasolja a pasi teljesitmenyet is, aterzi a bizonytalansagod
Rossz . Csak akkor vagj bele ha biztos vagy magad szepsegebe
Addig is menj moziba vele vagy barmi mast
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!