Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretek ismerkedni nem szeretek bandázni nem szeretek összejövetelekre menni nem akarok másokkal találkozni hogy értessem majd meg a párommal? 18/L
Nem szeretnék más parokkal talizni , nem akarok menni senkihez, nem akarok ismerkedni, nem akarok bandázni.....
Csak itthon lenni nézni a tévét stb ....
Te hogy jöttél össze a pároddal, ha ennyire nem szeretsz társaságba menni? Komolyan érdekel, mert nekem nem jön össze ezzel az életvitellel. Bár nekem igényem lenne rá, lehetőségem nincs.
Egyébként ha ő viszont szeretne menni, akkor nem illetek össze ebből a szempontból, valószínűleg ez örök vita téma lenne köztetek. Ha így ahogy leírtad megmondod neki az elég korrekt.
Még nincs párom.
De gondolok egy fiúra és azért írtam hogy majd hogy pl vele hogy kéne ezt megértetni.....
Nem tudok ismerkedni , 16 voltam mikor megismertem kedves utolso
Neten beszélgess :)
Csak vigyázz hogy jó embert válassz mert sok ember megjátssza magát:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!