Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítottam a barátommal de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottam a barátommal de egy helyen dolgozunk. Nem akarok vele egésznap együtt lenni. Azt akarja h béküljünk ki de én nem szeretnék. Ma is virággal meg csokival várt. Én már holnap nem is akarok menni dolgozni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2018. máj. 3. 20:01
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Munkahelyet váltasz és nem kavarsz máskor munkatárssal. Felnőtt létedre nehéz volt erre rájönni, gondolom.
2018. máj. 3. 20:05
 2/8 A kérdező kommentje:
De én nem akarok máshova menni dolgozni
2018. máj. 3. 20:08
 3/8 Bence_ ***** válasza:
76%

Vagy megszoksz vagy megszöksz.

Beszélsz vele, hogy hagyja abba.

Több ötletem nincs.

2018. máj. 3. 20:19
 4/8 A kérdező kommentje:

5 évig voltunk együtt

Nem fogja abba hagyni.

2018. máj. 3. 20:49
 5/8 anonim ***** válasza:
62%
kérdező akkor még is mit akarsz? váltani nem, megszokni nem akkor? elvárnád hogy a manusz váltson?
2018. máj. 3. 21:07
 6/8 anonim ***** válasza:
63%
Ha nem tudjátok normálisan megoldani ezt a problémát, akkor valakinek munkahelyet kell váltani. Nem gondolnám azt, hogy nem működhet kollégával, mert tudok jó példákat is, de az biztos, hogy nagyon körültekintőnek kell lenni, ha így alakul, hogy kollégák jönnek össze.
2018. máj. 3. 21:10
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

Váltanod kell, az biztos.

Munkatárssal nem kezdünk,mert nagy baj lehet belőle.

2018. máj. 3. 23:04
 8/8 anonim ***** válasza:
55%

Az apai nagyszüleim kollégákként jöttek össze és 6 közös gyerek és hosszú házasság lett belőle, biztos baj volt, igen...

Lehet kollégával kezdeni, csak jobban oda kell figyelni mindenre, mint egyébként. És olyan is van, hogy nem kollégák jönnek össze, de idővel egy céghez kerülnek dolgozni, azzal is hasonló problémák lehetnek szakítás esetén.

2018. máj. 4. 06:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!