Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Czoch Andor kérdése:
Lányok! Az ujjazás Nektek hogyan jó? A bejárathoz közel? Vagy keresgélve a G pontot? Lassan vagy gyorsan mozogjanak az ujjaim?
Figyelt kérdés
Bevallom nem ujjaztam még, mert a partnereim nem akarták2019. jan. 26. 19:07
2/7 anonim válasza:
Közepesen, Boris Brejcha zenéinek ritmusában
3/7 anonim válasza:
En ugy szeretem ha egy ujjal kezdik, aztan ketto es sokszor szoktam kerni hogy egy harmadik ujjat is csusztasson be. A bejarathoz kozel nem annyira jo, sztem minel melyebbre dugod annal jobb, sot amit en imadok ha kicsit forgatjak is kozben. Az a csucs szamomra amikor ket ujjal ujjaznak kozepes tempoban es kozben jol kinyalnak. Ilyenkor szokott a legnagyobb orgazmusom lenni, se a sima nyalas, se a sima ujjazas, sot meg ha farokkal dugnak akkor se tudok akkorat elvezni mint a ketujjas ujjazas+nyalas kombotol. De egyebkent mindenki mas:)
4/7 Boszorkány_ válasza:
Nekem valahogy sehogy se kényelmes.
Néha-néha megkívánom, de megvagyok nélküle.
5/7 anonim válasza:
Én lány vagyok és lehet valamit rosszul csinálok ,de masztinál nekem nem sikerült az ujjazástol elélvezni ,igazából olyan semmilyen. .(Fiúval még nem voltam )
L
6/7 A kérdező kommentje:
Drága#3/5 ! Csodás válaszodért hála, és bár megadhatnám neked azt ahogy írtad. Sok szeretettel vágyaim az ujjaim hegyében, és a nyelvembe tolulva ámulnának a testeden amelyik ÉLVEZ! Csókollak fenn, és lenn : Andor
2019. jan. 27. 08:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!