Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha valaki későn veszti el?
Figyelt kérdés
Ha valaki 20-25 között veszti el az nagyon gáz?
Én 20 évesen vesztettem el de nagyon rossz érzés hogy olyan későn. Nagyon sokat vártam rá.
Szerintetek is okoz lelki sérülést ha valaki sokára veszti el?
Csak egy alkalmi volt sajnos.
2019. ápr. 8. 09:18
1/7 anonim válasza:
én 21 évesen veszítettem el, de nem érzem hogy bármi kimaradt volna az életemből azáltal h ilyen "későn" kezdtem el szexuális életet élni
2/7 anonim válasza:
Akkor okozol magadnak lelki sérülést ha ezen kattogsz .
Miért lenne gáz?
De most úgy őszintén mit csinálsz ha valaki azt mondja hogy igen fúúú de gáz.?!
Vissza menni úgy se tudsz menni az időbe hogy újra zsenge 16 legyél
Akkor most mit teszel..
Depi? Eretvágsz? Amortizálod magad?
Esküszöm a pasiknál sose jó semmi
Ha szüzek azért hisztiznek és ássák el magukat
Ha még később vesztették el akkor meg azért érzik magukat szardarabnak mert jaj nem tiniként... meg hogy miről maradtak le..
A Szex NEM Verseny !!!!!!!!
25N
3/7 anonim válasza:
Erre nincs előírás hogy mikor kell,vagy nem.
4/7 anonim válasza:
Én is 21 voltam. Nem bántam meg, ha visszamehetnék sem csinálnám máshogy. ... bár jól esik bepótolni a “kihagyott” éveket.
5/7 anonim válasza:
Én 22 voltam, de max. 25 ighúztam volna, afölött nagyon gáz. Nem maga a szüzesség, hanem aztjelenti h a kutyának se kellesz vagy vmi álompasira/ csajra vársz ,esetleg kettyós vagy.
6/7 anonim válasza:
Igen ciki,mivel akkor te senkinek sem kellesz és ez azt jelenti,hogy béna vagy. Nem rosszból. De ezért ciki.
7/7 anonim válasza:
Csak akkor ciki, ha magad annak érzed.Ez meg gondolom olyankor fordul elő, ha tényleg folyton visszautasít a másik nem. Egyébként fiúknak cikibb, a lány, ha már közepesen kinéz simán rámondhatja, hogy válogatósabb a kelleténél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!