Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki későn, mondjuk húszas évei közepén veszti el a szüzességét, annak hogyan alakul a későbbi élete? Komplexusos lesz, vagy mohó? Lesznek nehézségei? Be tudja pótolni, ami kimaradt?
Miért maradt volna ki bármi?
Ha minden buszmegállóban lenne lehetősége az illetőnek dugni, ám nem tenné meg, valóban kimaradt volna valamiből
Én 20 évesen vesztettem el a szüzességem, és teljesen normális ember lettem
Az exem is velem 21 évesen vesztette el szüzességét. Igen, a "mohó" kifejezés tökéletes rá... Nem tudom más pasik milyen mennyiségben akarnak szeretkezni, de ő igyekezett mindent pótolni, és örült, hogy végre van kivel ágyba bújni. Mivel addig még csak velem próbálta, illetve előtte nekem sem volt túl sok nemi életem, így nyilván volt bennünk egy kis görcs, hogy "vajon jól csinálom?" stb...
Szerintem mindenki úgy és annyit csinálja ahogy neki jó. Ha úgy van, akkor inkább várj egy normálisan partnerra / társra. Ez a tipikus megfelelési kényszer mindenkiben benne van, de az elvárások miatt tedd meg azokat a bizonyos lépéseket, hanem magad miatt.
21 / l
Hát, sztem az kifejezetten szokványos fiúknál, hogy középsuli alatt nem volt semmi. Őszintén, kinek igen? Pár koránérő, tápos majomnak, hurrá nekik. A többség középsuli alatt csak bénázik, nem kellünk a csajoknak...
Meg később is csak korlátozottan. Én 26 vagyok, egy éve vesztettem el. Akkor is mázlinak éreztem. De az igazsághoz hozzátartozik, hogy lett volna rá vagy 4-5 alkalmam korábban is. Csak mindig úgy éreztem, hogy nem annyira az igazi, aki éppen ott volt, túl sokat válogattam... úgy vagyok vele, hogy mégiscsak úgy érdemes, ha az ember többet is tervez. Csak mostmár, így utólag, rohadtul bánom. Nagy szükségem lenne az intimitásra, tudni azt, hogy fontos vagyok valakinek. Kis közös hülyeségek, szokások kialakítására, filmet nézni valakivel, utazgatni, kirándulni valakivel, megmutatni az igazi magamat, meg a titkaimat... ezek hiányoznak a legjobban. Attól félek, hogy nem találok olyat, aki igazán partner lesz ezekben, csak be kell érnem majd valakivel, aki akad.
"de az elvárások miatt tedd meg azokat a bizonyos lépéseket, hanem magad miatt."
Magam miatt akarom. Nem érdekelnek az elvárások. Egyszerűen szükségem van sok szexre. Bár nem tudom, miféle lépéseket kéne tennem. Fiúként sajnos nem elég elmennem egy helyre táncolni. Csomó társaságba járok, sok embert ismerek. Semmi.
Olyannak kell lenni, mint az aligátornak. Csendben figyelni, analizálni a környezetet és türelmesen várni. Amikor eljön a megfelelő pillanat akkor lecsapni és nem elengedni a zsákmányt.
Kulcsfontosságú a türelem. Az ilyen dolgokat nem szabad elsietni. Ami késik nem múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!