Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nagy dolognak számít nektek, ha elveszitek egy lány szüzességét?
Figyelt kérdés
2018. okt. 8. 18:53
1/24 anonim válasza:
Szívesen veszem, szívesen teszem, szeretek taítani, bevezetni 😉
2/24 anonim válasza:
Megtisztelő a "feladat", ha erre gondoltál. Annyira nem nagy dolog, hogy idegeskedjek rakta, mert elég jó , és figyelmes szerető vagyok, meg csináltam már ilyent, és nagyon jól ment.
De miért kérdezed? Nem mered megtenni? ÍRhatsz privátot is, ha ide nem akarsz válaszolni
3/24 anonim válasza:
Igen! Számomra különleges dolog, hisz ezzel hatalmas bizalmat szavaz nekem.
24/F
4/24 anonim válasza:
Annyira nem nagy dolog. Sok faszi azért szereti a szűz lányokat, mert a szűz lányokkal nem tud beégni, mert nincs összehasonlítási alapja.
5/24 anonim válasza:
Nem misztifikálom túl, de nyilván különleges dolog valakinél elsőnek lenni. Azért ez meghatározó dolog. De nem vadászom szüzekre vagy ilyesmi...
6/24 anonim válasza:
nem tudom még nem volt ilyen de mindenképp különleges lenne
7/24 anonim válasza:
En inkabb kerulom az ilyet. A rutint jobban szeretem.
40f
8/24 anonim válasza:
Én is kerülöm a szűz csajokat. Szenvedjen velük a fene
9/24 anonim válasza:
A szüzesség nem lehet akadálya egy kapcsolatnak, csak hülye emberek szemében! F
10/24 anonim válasza:
Ha szeretem az adott hölgyet akkor igen. Ha csak megakartam fektetni beavattam egy új ribit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!