Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány gondolkodása a férfiak iránt miben változik meg miután elvesztette a szüzességét?
Figyelt kérdés
Erthető? egyszeruen egy lany aki szuz miben mas mint amelyik nem? A ferfiak irant vagy ugy altalaban akarmiben?2018. szept. 5. 21:13
2/10 anonim válasza:
Nekem csak annyiban, hogy kevesebbet gondoltam a szexre, mivel utána már tudtam hogy milyen, nem voltam kíváncsi.
21N
4/10 anonim válasza:
Rákapnak a faszra és folyamatosan kívánják.
5/10 anonim válasza:
Én eleinte gyűlőltem undorodtam és féltem a férfiaktól
(Rossz élmény,nem részletezném a dolgot ebből gondolom leesik mi történt)
24N
7/10 anonim válasza:
Máshogy néz már utána egy férfira. A lányok tekintetéből le lehet venni, szüzek-e vagy nem. A szűz lányok szeméből látszik valami érdeklődés, valami tűz. A nem szűz lányokból hidegséget érezni. Tehát ők úgy tekintenek a férfiakra, akiktől semmi újat nem tudnának már kapni.
8/10 anonim válasza:
Nálam pont fordítva történt. Persze, érdekelt a szex, de ameddig szűz voltam, nem hatott meg annyira a dolog, nem is akartam csak úgy lefeküdni valakivel, pedig sok lehetőség lett volna rá.
Miután a barátommal elvesztettem a szüzességem, sokkal jobban érdekel a szex, nagyon kívánom folyamatosan, és most lettem igazán tüzes.
21N
9/10 anonim válasza:
Ez függ attól, hogy 14 évesről, vagy 20 évesről van-e szó. A fiatalabbak mivel élvezik az elsőt isteníteni fogják a férfiakat. A idősebbek akik tuti nem élvezik az elsőt csalódnak, vagy nem történik változás. Vagyis marad a remény hátha a következő jobb lesz. Ha végzett a lány önkielégítést és orgazmusa is volt. Nála sincs változás, hisz tudta mire számítson.
10/10 anonim válasza:
#6 vagyok. Nem tudom, miért kellett lepontozni. 22 voltam, mikor megtörtént. Borzalmas volt. Azóta nem úgy gondolok a dologra, mint előtte. Csalódtam az egészben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!