Szerintetek is nem túl vonzó az, ha egy lánynak érettebb a gondolkodása, mint a korosztálya nagy felének?
Figyelt kérdés
2014. okt. 19. 21:27
1/10 anonim válasza:
De.
Már ha tényleg érett, és nem csak megkeseredett, befásult.
3/10 anonim válasza:
Dehogyisnem... Én az olyan lányokat keresem. Kár, hogy ritkák, mint a fehérholló.
5/10 anonim válasza:
en csak azokat a lanyokat szeret akik a korosztalyomtol idosebb max egy evvel minjmum is mert mar erettebb mint a tobbi lany :) mivel en mindig is erettebben kondolkoztam mint a korosztalyom ;)
6/10 anonim válasza:
Dehogynem vonzó, alapkritérium nekem.
7/10 anonim válasza:
Minden második azt gondolja,hogy érettebb. Pedig nem. Inkább ez a nem vonzó.
8/10 anonim válasza:
Erről nem tudok nyilatkozni, mivel én is érettebbnek mondhatom magam. De, ahogy a tapasztalataim sugallják, a társadalom nem érett felének valószínűleg nem ez az ideál.
9/10 anonim válasza:
Általában az éretlenebb fiúknak nem vonzó, de az érettebeknek igen.
10/10 anonim válasza:
Én sokkal tágabb látókörű, érettebb gondolkozású lány vagyok, mint a környezetem, de ez nem mindenkinek jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!