Egy fiatal lánynak van esélye normális fiút találnia ha a korosztálya 90%-a felszínes idióta?
Figyelt kérdés
2014. febr. 25. 16:23
1/8 anonim válasza:
Látod ott a pont, "korosztálya", ez mindkét nemre vonatkozik!
2/8 anonim válasza:
Keresd a 10%-ot :) illetve normál keretek közt egy pár évvel idősebb korosztályban is körülnézhetsz 36F
3/8 anonim válasza:
Nem szabad soha feladni a reményt. Én is így vagyok vele.
4/8 anonim válasza:
Mi számít neked normálisnak? És persze, cserébe te milyen erényekkel rendelkezel?
6/8 anonim válasza:
Mondanék egy érdekes dolgot.
Ismerek vagy tucatnyi normális,jó termetű,sportos,normális,kedves de csendesebb nem feltűnően jóképű srácot.
Valahogy egyiknek se sikerült normális kapcsolatot összehoznia 17-18 éves korára de a jóképűek pedig fejenként 15 lányból válogatnak.
Érdekes,nem?
Na ennyit a felszínességről,pusza.
18/F
7/8 anonim válasza:
Én is átélem a te helyzetedet tényleg nehéz normális fiút találni.
8/8 anonim válasza:
Én fiatal és szerintem normális is vagyok . És nekem is nehéz normális párt találni . Többször előfordult már , hogy azt kaptam meg , hogy " te túl jó vagy hozzám és , hogy te jobbat érdemelsz . És tessék itt vagyok megint egyedül . Úgyhogy ha tényleg normális lánynak gondolod magad akkor én szívesen ismerkednék . :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!