Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mennyire normális, ha irigy...

Mennyire normális, ha irigy vagyok a fiatal lányokra, mert olyan jó nekik sok mindenben az életben?

Figyelt kérdés
Világéeltemben egy normális, rendes, nem felszínes barátnőre vágytam, de sajnos soem találtam egy lányt sem, akinek bejöttem volna, pedig mindenféle lánynál próbálkoztam, de mindig a külsőmmal volt bajuk, sokszor gúnyoltak is lányok, tök ismeretlenek is gyakran, akiket jó, ha egyszer láttam életemben. Aztán amikor folyton próbálkoztam lányoknál, akkor is volt csaj, aki azért randizott velem, hogy a barátnőivel szemben megnyerjen egy fogadást, hogy ő milyen bátore, mert ahogy jellemzett engem, egy ilyen ronda fiú nem érdemli meg őt és el is felejthetem egy életre, jogom nincs a lányokhoz. Aztán persze én továbbra is jófej voltam, próbálkoztam lányoknál, remélte megy rendes lány csak van, aki elfogad és járna velem, de amikor egy egyértelműen külsőre nem vonzó, erősen túlsúlyos lány is olyan igényekkel jött, mintha neki járna a helyes, magas tökély herceg, meg akkora egója volt, mint a nem is tudom mi, akkor ébredtem rá, hogy mégis mit csinálok, miért is vagyok ilyen rendes a lányokkkal, ha ők ennyire felszínese és élvezik a fiúk bántalmazását, csak, mert nem jönnek be nekik külsőre, akkor nekem miért kéne olyan lányokkal összejönnöm, akik nem vonzanak, csak magamat alázom, egyre jobban elkezdtem irigykedni a lányokra, mert ők bárkit megkaphatnak, pont azért, mint amilyenn én is vagyok, túl rendesek vagyunk mi fiúk a lányokkal szemben, mert a lányok irányítanak, ők bárkit megkaphatnak, míg mi fiúk szinte már pitizünk egy olyan lányért is, aki nem is érdemelné meg és külsőre sem vonzó, de más választásunk nincs. Belefáradtam ebbe, inkább megyek prostizni és meg is értem miért járnak sokan inkább prostikhoz, ez sokkal jobb, mint olyan mellett meghunyászkodni, nincs más választásom alapon, aki se jellemre, se külsőre nem egy bájos teremtés. Másrészt tényleg vicc, hogy egy tök igénytelen, csúnya lány is úgy beszélhet az átlagos kinézetű, vékony fiúkról, mintha valami undorító kis senki lenne, míg ő is elvárná a tökély herceget és sajnos sokan meg is kapják, mert akkora kantöbblet van a fiatalok között, ráadásul az idősebb hapekok is fiatalabb csajokkal kavarnak, hogy cak a kevés mázlista, ultra jóképű magas fiúnak lehet barátnője, olyan, amire vágyott, aki jellemre és külsőre is vonzó és értékes, míg a legtöbb fiatal srác a magányra vagy a prostizásra van ítélve. Míg egy lány ráadásul kap könnyen munkát pultosként vagy hostessként, szinte semmit sem kell csinálnia, csak, mert szép, addig sok fiú a minimálbérért gürcöl napi 12órákat is egy gyárban vagy kemény mezőgazdasági munkát végezve.
2013. jún. 14. 17:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Brühühühü
2013. jún. 14. 17:17
 2/4 anonim ***** válasza:

önsajnálat jól csinálod! inkább menj és sz*opass le egy prostit és élvezz a szájába!

lehet, hogy nagyravannak a szépségükkel, de a hülyéknek sosem lesz jó állásuk, ezért max a pi*csájukkal fognak tudni pénzt keresni.

2013. jún. 14. 17:57
 3/4 anonim válasza:

Baromira éretlen vagy már ne is haragudj. Neked csak a külső fontos és azt hiszed,hogy csak az olyan kiscsajokkal lehet boldognak lenni,akik úgy néznek ki,mint a magazinban a modellek.

A kevésbé szép embereknek,a túlsúlyosoknak is van joguk igényre.

Van egy barátnőm,aki eléggé túlsúlyos,de a barátja meg mint a nádszál,de imádják egymást.

Szerintem meglepődnél,hogy milyen hamar lenne egy kedves,ápolt és aranyos barátnőd,ha a sutba dobnád ezt a külső-centrikus értékrendet. Hajrá.

2013. jún. 15. 19:03
 4/4 A kérdező kommentje:
3-as a szép lányoknak is szólhatnál az érdekemben, hogy dobják el a külsővel szemben támasztott hatalmas igényeiket és lássák meg a kevésbé helyes fiúkban is milyen értékek vannak. Hajrá!
2013. jún. 15. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!