Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nagy dolognak számít nektek, ha elveszitek egy lány szüzességét?
Szerintem nem az a fontos, hogy melyik kan hogy értékeli, hanem hogy a lány hogyan értékeli, hogy én veszem el a szüzességét.
Számomra sokkal fontosabb, hogy élvezze és jól érezze magát és kellemes emlék legyen számára, ne pedig nyűg, vagy kellemetlen emlék.
Csúnyán mondva nekem hatalmas trófea, de nem olyan értelemben, hogy ezzel hencegjek a haveroknak, hanem mert örülök, hogy nekem adta, és előttem senki se tette be neki.
Amúgy van haverom, aki azt mondta, hogy sosem kell neki több szűz csaj, mert nagyon nehezen ment a szűz barátnőjével a dolog.
#16, Gondolom 30-40 privát üzenetnél tartasz a Gyakori Kérdések Deflorátor Szakszervezétének képviselőitől. :D
Hányan szeretnének levadászni a trófeádat?
Néhány választ olvasva nem csoda, hogy nem vallottam be a srácnak, hogy ő volt nekem az első. Nehogy már a szüzességemet kezelte volna trófeának...
Azokkal se értek egyet, akik szerint egy szűz lány nagy probléma. Ha nem viselkedik az első előtt frigidként, nem várakoztat hónapokig és nincs vaginizmusa, nagy gond nem lehet.
Biztos sok lány először nyavajog, mert fáj, vérzik, de nekem ilyen nem volt (barátnőim se tapasztaltak ilyet), így a srácnak akkor se tűnt volna fel, hogy szűz voltam, ha elmondom neki. Sőt kettőnk közül a srác volt a bénább, mert előttem régóta nem volt senkivel, ilyen is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!