Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nagy dolognak számít nektek, ha elveszitek egy lány szüzességét?
" Nehogy már a szüzességemet kezelte volna trófeának..."
Sajnálom ha megbántottalak, lehet nem a megfelelő szót használtam. De akármennyire próbáljuk mellőzni a szexizmust, akkor is benne van ez a vérünkben, hogy nagyon jól esik egy lányt először megdugni. Ez van, sorry.
Részemről nem nagy dolog. De a lány részéről biztosan
A megfelelő sző erre számomra az hogy inkább Izgalmas. Izgalmas az hogy Én lehetek az aki először megmutat mindent ami kel egy jó szexhez. Előjáték hosszasan, nyalás HOSSZASAN,ujjazás majd behatolás ÓVATOSAN!
Számomra ez egy izgalmas dolog. Szeretek foglalkozni egy nővel, és ha úgy dönt hogy velem akarja éleszteni a szüzességét, akkor mindent megteszek azért hogy jólegyen neki és élvezze.
És igen vannak olyanok is akiknek az első bahatolás nagyon fáj almás, sőt még a második, harmadik, negyedik alkalommal is. De ha ez így van akkor a nyalásra, és az enyhe ujjazásnál maradok, persze a behatolás is kel ahhoz hogy lassan de biztosan megszokja a lány a dolgot. De a lényeg az hogy mindenképpen jódolog az ha egy lány úgy dönt hogy velem akarja elveszíteni a szüzességét. Én pedig köteleségemnek érzem aszt hogy ha egy ilyen komojdologban rám bízza magát, akkor mindenképpen élvezte is aszt!
24F
Óriási dolog volt, hogy sokhavi együtt járás után végre megkezdhettük a felnőtt életünket!
A mindkettőnknek elfogadható fogamzásgátló megtalálása és a megfelelő körülmények biztosítása miatt húzódott el az esemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!