Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fura, ha egy 16 éves lány a 26 éves testnevelés tanárjával vesztette el a szüzességét, és azóta is tart titokban a kapcsolat?
Figyelt kérdés
3 év múlva (2021 nyarán) fog érettségizni a lány. Addig nem merik felvállalni.2018. aug. 22. 14:47
1/18 anonim válasza:
Nincs mit tenni... A 16 éves már ha nem is felnőtt, de azért szexualitása van. Ilyen szempontból nem mindegy, hogy egy 17 évessel, vagy egy 26 évessel? Valószínű, hogy úgy sem maradnak együtt örökre.
2/18 anonim válasza:
Hallottam én már ennél cifrábbat is!
3/18 anonim válasza:
Az.
Hogy nem vállalják fel: természetes. A tanár állásába kerülne.
4/18 anonim válasza:
Ez elszomorító :( Legalább is az mindenképp, hogy nem én vagyok a tesitanára :( 28/f
5/18 anonim válasza:
Három év múlva már úgyse fog tartani.
6/18 anonim válasza:
Szerintem egyaltalan nem az :D le lehet pontozni
7/18 anonim válasza:
Mivel a tanár bűncselekményt követett el, teljesen érthető a titkolózás
8/18 anonim válasza:
Egy tesitanártól ennél többet nem is várnék. A legtöbbjük eléggé sötét. Nem ők szeretették meg velem a mozgást, az biztos. De az ágyban mozgás a diáklányokkal, az ezek szerint jól megy nekik.
9/18 anonim válasza:
Gratulálok. Egy ribizli meg egy pedofil. Nagy tapsot nekik!
10/18 anonim válasza:
Te honnan tudod akkor? Ja te vagy a 16éves?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!